- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Sevdalumsun
Şoklardayım açıkcası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şubat başı sözlenenlerin hepsi musmutlu ve sonsuza dek mi evli kalmışlar
Canım tabiki görüşüne saygı duyarım.
Ama yine de demeden geçemeyeceğim,
Aya, göğe bakarken önüne bakmayı ihmal etme. Hani çünkü evliliği karşındaki ile yapacaksın
biliyorum saçma ama işte doğruyu gösteren sizin gibi dostlara ihtiyacım var sanırımŞoklardayım açıkcası
Aynen katılıyorumKısmetten öteye geçilmez.. kimse ayrılmak için evlenmiyor.. bence sadece hayırlısı diyin..
Aslında onun bilincindeyim de sanırım manevi desteğinize ihtiyacım var......çok heyecanliyimmmmmilahi Kızlar aklımdan geçenlere tercuman olmuşsunuz cevaplara çok guldum zaten çoğunu beğendim. Sana gelince konu sahibesi heyecanını anlıyorum burda bi çoğumuz nişana söze duğune çok onem verdi ben dahil.her kuçuk ayrıntıya takılırdım .süprizi bozmuş gibi olmiyim ama bunların hepsi gereksiz ayrıntı.evlendikten sonra sen eşın ve hayatın gerçekleri uçunuz başbaşa kalacaksınız.mutluluklar.
Yaaaaaaaadalga geçmesinden. ...tamam biliyorum saçma ama işte akla ihtiyacimmAy tüh görüyomusun bak, keramet şubattaymış.
doğru vallaYani yanlış anlamada nedense içimden uzunca AY AY çekmek geldi.
Hayatınızı buna Göre devamlı yorarsanız yarın anahtarla acaba hangi saatte kapı açsam uygun olur diyede beklersiniz.
Hayır dileyin mesela bu daha kolay olur .Hayırlı işe başlarkende tevekkül edin en sağlıklısı bu olur .
Verdiğiniz cevaplar gerçekten yüzümü güldürdü yemin ederim bir insan incitilmeden ancak bu şekilde elestirilebilir......hassas davrandiginiz icin tesekkurler....Şubat başı sözlenenlerin hepsi musmutlu ve sonsuza dek mi evli kalmışlar
Daha Kalıcı şeyler için enerji sarfet ve relax olAslında onun bilincindeyim de sanırım manevi desteğinize ihtiyacım var......çok heyecanliyimmmmm