Nişan NİŞAN TARİHİ İÇİN UYGUN ZAMAN HANGISI

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
Merhaba dostlarım. ....kısa bir süreli aradan sonra bir derdim var....bölümü altında yine beraberiz.....insanın derdi bitmiyor valla...Allah bitirmesin. ...o kadar derdi olan insanlar var ki böyle bir başlık açmam dan dolayi bana kızanlarınız olabilir onları da anlayışlı karşılıyorum.....
Evet gelelim bizim duruma Şubat ayının ilk haftasının nişan için uygun olduğunu düşünüyoruz. ....ne dersiniz......evliliğini uzun ömürlü olmasını istiyorum.....ileri de de ters bir durum olduğumda.....aaaa bak zaten ters bir zamanmış demek istemiyorum......gökyüzü açısından da uygun bir döneme denk gelsin istiyorum.....her seyi uygun yaptigim halde olumsuz bir sey cikarsa da cikar artik yani ......ona yapacak bir sey yok......annem dedi ki sabah önce usulen gelecekler tanışcaz...bir hafta sonra da istemeye gelecekler dedi.....doğrusu bu mu?....Şubat ayının ilk haftası doğanlar çok şanslı olduklarını duymustum.....saçma gelebilir. ...ama acaba Şubat ayında başlayan işlerde daha güzel olur diyebilir miyiz.....mesela yeni ay dönemlerinde dolunay da yeni ise başlamak çok iyi geliyo...bunu biliyorum.....ay büyüyor ken başlanmalı güzel islere.... öyle öğrendik bizde ....anneannem de öyle derdi....sonradan bunun gerçek payı olduğunu öğrendim....hatta eskiler nasıl biliyormuş böyle şeyleri dedim kendi kendime.....hasat zamanlarını da aya bakarak karar verilir mis.....saçma gelebilir pek çoğunuza ama işte öyle yani.....ay döngüsünün hayırlı işlerde de etkili olduğunu düsünüyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Bunları sorarken şunu özellikle belirtmek isterim biz ne yaparsak yapalım allah ne yazdıysa o....

Tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. .....

şubat olması önemli değil. "astrolojik olarak" her yeni ay, ay büyüyorken olabilir.

sımdı sızın bahsettıgınız konu yıldızların konumuna gore hareket etmek degıl mı
bı işe baslarken istıhare yapmak gıbı
bunu bız bılemeyız :)
sızın ve malum sahsın hem burcu- hem yukselen burcu- hangı evde oldugu
döngunuzun ne oldugunu bılemeyız ayınızı gunesınızı konumuzunuzu falan...
bu yuzden sızın ıcın en uygun tarıhıde bılemeyız
bu ıslerı bıraz akısına bırakın derım genelde boyle cok ıncelenerek baslanılan ısler mundar oluyor haberınız olsun

Yani yanlış anlamada nedense içimden uzunca AY AY çekmek geldi.
Hayatınızı buna Göre devamlı yorarsanız yarın anahtarla acaba hangi saatte kapı açsam uygun olur diyede beklersiniz.
Hayır dileyin mesela bu daha kolay olur .Hayırlı işe başlarkende tevekkül edin en sağlıklısı bu olur .

Ay takvimine bakarak saçımı kestiriyorum,cilt bakımımı,epilasyonu filan denk getirmeye çalışıyorum çünkü doğruluk payı var,yaşadım gördüm. Ama böyle işler için çok takılmayın yaa.

Açıkcası yazdıklarınız bana çok tuhaf geldi, üniversitede bir arkadaşım vardı sabah öğle bioenerjisine bakar ona göre derse gelirdi. Eğer enerjisi düşükse o gün kötü geçermiş evden çıkmamak daha iyiymiş. Ne oldu biliyor musunuz? Hepimiz okulu bitirdik o hariç. 7-8 sene de hala ara sınıflardaydı. Evliliğinizin iyi olmasını istiyorsanız Allah'a dua edin, sahip olduklarınız için şükredin, büyüklerin rızasını alın, nişanlınızla aradaki saygıyı koruyun.

Yoksa ay tepede olsa da yere de inse sizin evliliğinize faydası olmaz. Bu tarz şeyler hurafe inançlar inanın ruh sağlığınızı bile tehlikeye sokar. Şimdiden mutlu bir evlilik yapmanızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…