• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan takısı olurmu

myangel85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
17
0
86
39
İstanbul
ARKADAŞLAR FİKRİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ NİŞANDA BİŞEYLER TAKILIRMI YANİ KIZ VE ERKEK BİRBİRİNE TAKABİLİRLERMİ YOKSA SADECE DÜĞÜNDEMİ TAKILIR NİŞAN SAÇMAMI OLUR BİZTAKMAK İSTİYOZDA HER İKİSİNDEDE YARDIMMMM:enbuyukkk::enbuyukkk:

erkeğe genelde saat takılır. kızada bilezik nişan seti filan takılır.
tabi herkesin kendi seçimi, takılmayabilirde.

YA DÜĞÜNÜMÜZDE İNŞALLAH SAAT TAKARIM DİYE DÜŞÜNÜYODUM HEM NİŞANDA HEM DÜĞÜNDE OLMAZ O ZAMAN BAŞKA ALTERNATİF OLARAK NE TAKABİLİRİM CNM YAAA opuyorumnanaktan

tamamen senin isteğine ve karşındaki insanın maddi durumuna bağlı, eğer istiyorsan ve karşındakinin maddi durumu varsa tabii ki takarlar. ben altın set ya da bilezik takmadığım için istemedim sadece bir kolye ucu beğendim o alındı bana. çok da zengin olmadıklarından nişanda çok masraf yapılsın istemedim , onun yerine düğüne daha güzel bir şeyler alırlar diye düşündüm , görecez nolcak :)
ama mesela küçük ablamın eşi de bizim memleketlimiz, aileler de önceden tanışıyordu, ablama nişanda 22 ayar büyük set takıldı bir daha düğünde sadece bilezik taktılar.

YA DÜĞÜNÜMÜZDE İNŞALLAH SAAT TAKARIM DİYE DÜŞÜNÜYODUM HEM NİŞANDA HEM DÜĞÜNDE OLMAZ O ZAMAN BAŞKA ALTERNATİF OLARAK NE TAKABİLİRİM CNM YAAA opuyorumnanaktan
canım bizde annem nişanlıma saat taktı, nişanlımda bana set bilezik bide tektaş taktı.
eğer saat istemeseydi annem ona künye alcaktı, takmasa bile yatırım amaçlı olabilir künye.
güzel şık altın kravat iğneleride var, onlarıda düşünebilirsin.
bazıları erkeğe zincir yüzük alıyo ama ben hayatta almazdım çok komik geliyo:dilcikar:

SAĞOLUN KISSLARR BENDE KOL KÜNYESİYLE KRAVAT İĞNESİNE BAKAYIM EVET YATIRIM İÇİN GÜZEL BİR FİKİR TEŞEKKÜR EDERİM GERÇİ DAHA VAR AMA HEYECAN İŞTEEE kaydirigubbakcemile:dance:

1 ay öncesine kadar bende aynı soruyu soruyordum. 3 hafta önce nişanım oldu eşim uğurinciden 3lü set taktı görümcelerim 3lü set taktı kayınvalidem eşimin abisi ve amcam bilezik taktı dedem babannem beşibiryerde babam beşibiryerde yarısı annemde reşat sarılira taktı birazda küçük altın oldu. bizde takılırmı takılmaz mı diye soruyorduk ayrıca eşim saatistemedi o yüzden ailemde bana taktı

benim nişanlım ne saat takar, ne künye takar, ne kravat iğnesi ne de başka birşey. biz de cumhuriyet altını taktık. kullanmayacağı birşey almaktansa bozdurulduğunda değerini kaybetmeyen birşey olmasını tercih ettik.

Geçen cuma nişanım oldu, annem nişanlıma saat taktı, onlarda bana set taktılar, zaten sözdede söz seti ve söz bileziği yapmışlardı şimdi nişandada trabzon setimi taktılar düğündede bilezik takacaklar yani genelde nişanda set takılıyo kıza benim bildiğim...

ben bursaliyim.. bursa da soz de geline tek tas ve bir kelepce takarlar.. erkege bisey takilmaz..
nisanda geline set erkege ve kiza ise saat takilir... kizin ailesi de kiza butcelerine gore taki takarlar. tabiki bu herkesin kendi duzenine gore degisiklikler gosteriyor

dugunde geline tekrar set takilir.. (nisana gore daha agir bir set) kiz ailesi de kizina ve damada taki takar.. genelde erkeklere kunye takiliyor

tabiki once allah mutluluk nasib etsin.. bunlar gecici .. sonucta herkes gelinine en iyisini takmak ister maddi durumla alakali en once..kimi nisanda 2 bilezik takar kimi 22 ayar set takar... hepimiz hakkinda hayirlisi olsun en once

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. kısmetse nişanım olucak 3 ay sonra erkek tarafı soruyo altın seti nişanda mı takalım düğünde mi diye. ben de karar veremiyorum nişanda takılsa diyelim nişan öncesi fotoğraf çektirmeye gidicez boynum boş mu olucak önceden vericekler mi takıyım diye yani? of çok kafam karıştı. annem düğünde takılır diyo ama ben düğünde inci takmak istiyorum gelinlikle inci çok yakışıyo çünkü. ama düğünümüze de 2 sene var setin modası geçer falan diye de korkuyorum. biraz karışık yazdım ama yardımcı olursanız sevinirim bayanlar a.s.

arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var. kısmetse nişanım olucak 3 ay sonra erkek tarafı soruyo altın seti nişanda mı takalım düğünde mi diye. ben de karar veremiyorum nişanda takılsa diyelim nişan öncesi fotoğraf çektirmeye gidicez boynum boş mu olucak önceden vericekler mi takıyım diye yani? of çok kafam karıştı. annem düğünde takılır diyo ama ben düğünde inci takmak istiyorum gelinlikle inci çok yakışıyo çünkü. ama düğünümüze de 2 sene var setin modası geçer falan diye de korkuyorum. biraz karışık yazdım ama yardımcı olursanız sevinirim bayanlar a.s.

canım nişanda nişan seti ldır küçük kolyeli yüzüklü küpeli, düğünde de gerdanlık aldır. benimde nişan setim vardı hem boynun bos kalmamıs olur hemde düğünde gerdanlıgını o hevesle takarsın

nişanda nişan seti aldırmıştım ben 3 lü..hem şık hem az masraflıydı.kalın seti düğünde almıştık..

Back