How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nişan nişan takılarııııııı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

neyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
69
10
98
merhaba kızlar, çok kararsız kaldım ya.. trabzon set mi pırlanta set mi istemeliyim ?? bana bıraktılar..
bir yandan hem birikim hem eltime de trabzon yapılmış gösteriş diye trabzon daha çok istencek gibime geliyor ama bir yandan da her şey birikim mi takacağım şeyler de olsun hep pırlanta istiyodum pırlanta alayım diyorum kararsızım arkadaşlar da sen sanıyomusun ki büyük taşlı alcaklar küçük alcakları için de güzel durmcak diyo sizler ne diyosunuz ?

öncelikle hayırlı olsun.setin alış amacı bence kullanacak olman yatırım amaçlı dıe dusunuosan bilezik düşün.senin zevkine hangisi uygunsa onu aldır.aslında bende seninle aynı durumdayım.benimde nişanda set takılacak ama bana toplamda takılacak altının gramı belli olduğu için ben zarif bişi aldırmayı düşünüyorum seti.gerisi de yatırım amaçlı kullanmak için bilezik düşünüyorum.eğer seninde harcanacak tutar belliyse pırlanta işine girme derim ben

Bilezik bence daha mantıklı. Pırlanta hoş duruyor ama başka takılarlada o eksikliği tamamlarsın. Bilezik hem hoş durur hem yatırım olur. :cool:

Selam canim :KK54:
Taki seti bence yatirim olarak degil bir ömür boyu kullanmak içindir... Herseyi de bozdurmak gerekmiyor :KK14: Hem hepsini bozdurursan ev , araba almak için, ne takacaksin özel günlerde ??
Setlere gelince, trabzon setlerini bir türlü sevemedim, çok kaba duruyor çok fazla gösteris benim için. Pirlantayi da almam sahsen o kadar parayi tasa veremem, verdirmem de :KK12:
Yerinde olsaydim normal güzel altin bir set alirdim ve gerisini yatirim amaçli bilezik ile tamamlardim madem durumlari var.
Bu benim düsüncem tabi , kolay gelsin , Allah bundan daha büyük dert vermesin .. :KK60:

canım şimdiden hayırlı olsun .. biz nişan alışverısıne gıdıldıgınde ben ne istediysem onu begendım kımse de bana bır sınr koymadı maddi açısıdan... ben pırlanta set istedim.. alyans begendık.. tek taşım vardı zaten.. bir de ayrıca pırlanta başka bir yüzük daha aldık.. Sonrasında kayınvalıdemler bilezik de begenmemi istediler. Bilezik de yine nasıl istediysem o şekilde oldu nişamımda . Ancak imam nikahı kıyıldıgı zaman Mihir ( doğru yazdım mı bilemiyorum ) soruldugunda 5 tane Eşim Trabzonlu oldugu ıcın trabzon bılezıgı istiyorum dedim :)
Başka bir örnek de ablamın nişanından vereyım sana.. Onunda nişanında altın set takıldı .. Alyans ve tek taş yüzüğü.. Ama düğünde ablamın kayınvalidesigiller bilezik de taktılar, yeni bir altın set daha da taktılar.. Biz ikinci bir set olacagını beklemiyorduk ama gönüllerinden kopmuş :)
Sen pırlanta istiyorsan pırlanta aldır bence, düğünde de trabzon bılezıgını taksınlar.. Kalın olanlarından değil ince olanlarından yapabıldıklerı kadar iste.. İlla bir tane olacak degıl ya ... Hem set ömürlük oluyor, anneminki bile 42 senedir durur :)

Back