Nişan Nişan takılari belasi!!!

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Asla bizde kavga etmiyoruz dogru anlamışsınız iki aileninde gönlü olsun diye uğrasıyorum takılacak 3-5 altınla ne sölümün nede benim hayatım kurtulur sonuçta ki ben zaten o kadar fazla bilezik takın sunu takın bunu takın dahi demedim ama illa ki zıtlaşmalar oluyor bize göre hava hoş ben derim mesela sözlüme sende kalsın at bankaya ortak harcayalım ama aileler adetlere göre hareket etmeye calısıyolar. Belası diye yazmamın sebebide o konu evde konusulurken actıgım bir konuydu oyle bi asilıkle yazmısım :) tesekkür ederim

Keşke dediğiniz gibi yapabilsek dogru soyluyorsunuz şimdi herşey güzel ama bakalım o zamnlar gelince neler olucak

Bizde iki tarafdada kalmadı bankaya koyduk.... Takılan altınları parayı toplayıp ettiği gramda bilezik yaptırdık... Ne benim ailem böyle birşeye karışdı nede nişanlımın ailesi.... Böyle şeylerde sorun çıkaran aileleri anlamıyorum eğer sorun çıkaracak ailelerse burada iş çiftlere düşüyor kendi ailelerini idare etmesini bilecek... Ben şunu da çok yanlış buldum altının kimle kalıp kalmıyacagının adetlerle görenekle ne alakası, adetlere bunlarla değilde daha başka konularda bağlı olsak... Altının kimde kalacagını bile adetlere göreneklere bağlalıyorsak vah bizim halimize... Bana göre kim daha iyi saklayıp,güvenle tutacaksa onda kalmalı malum devir kötü....

benim nişanımda aralıkta oldu. aynı problemi yaşadım, bizde nişanda takılan takı kıza kalır ve erkek bunun konusunu bile yapmaz. Ama onun ailesi herkese ne takıldıysa onda kalır dedi... çok problem yaşadık nişanlım annesini destekledi. Takılar bizde kalmazsa düğün tarihi ertelenir dedi... bir sürü problem en sonunda kabul ettik. berbat bir konu. inanın şuan yola çıkmış olmasam birdaha asla evlenmeyi düşünmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…