Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette bizim olucak bu devirde böyle seyler kaldı evet cunku devir istedgi kadar değişsin adetlerimiz gelneklerimiz degismiyor. Sorun elbette çünkü iki zit yoreye sahip ailelermz bu nedenlede problem yaşanabiliyor takilacak olan paradada değiliz maksat ESKI devirde yasamis olan ailelelermizin gönlü olsub tatliya baglanilabilsin.kime ne takıldıysa onda yaa bu devirde böyle sorunlar mı kaldı yapmayın zaten ileride hepsi ikinizin ortak olacak.
Annemde oyle diyor canim onlar kime ne takıldıysa kalır diyor bizdede hepsi kiz tarafina kalirmis nisani kiz tarafı yaptigi icin anlasabilirler umarimnişanda takılanlar kızda kalır bizde. nişanı da kız yaptığı için olabilir.kaynana nişan sonunda damada takılanlarıda kıza verir öyle gider
ama sakın siz bunu sorun yapmayın bence şahsen bizde de adet böyleyken eşiminkileri kayınvalidem alıp götürmüştü çokda önemli değil yeterki huzursuzluk olmasın altı üstü 5-10 çeyrek altınla 200-300 lira huzurdan daha önemli değil.Annemde oyle diyor canim onlar kime ne takıldıysa kalır diyor bizdede hepsi kiz tarafina kalirmis nisani kiz tarafı yaptigi icin anlasabilirler umarim
Biz sozlume saat takicaz onlarda bana 2 çift bilezik takicaklar. Canim ama degisiyor tabi set takanda var ama ben düğünde takmalarnin daha Iyi olcagni düşündüm kullanmam cunku şimdi takilsaBilmiyorum ama konu açılmışken bir şey sorabilir miyim?
Nişanda ne takılır?
Bana hiçbir şey takmıyorlarBiz sozlume saat takicaz onlarda bana 2 çift bilezik takicaklar. Canim ama degisiyor tabi set takanda var ama ben düğünde takmalarnin daha Iyi olcagni düşündüm kullanmam cunku şimdi takilsa
Doğru soyluyorsun zaten sozlume kesinlikle bunuk problem olmamasnj istedgmi soyledim oda onun sorin yapmicagini sonuçta ikimiz icin harcanacagini ve ona sorulursa hepsnin bende kalmasini isticegni söyledi. Benim derdim ailelerin arasında problem çıkmasın ama halledilmicek seyler degil dedigin gibi annemlede duzgun bir sekilde konusucam bu konuyu teşekkür ederim yorumun icin:)ama sakın siz bunu sorun yapmayın bence şahsen bizde de adet böyleyken eşiminkileri kayınvalidem alıp götürmüştü çokda önemli değil yeterki huzursuzluk olmasın altı üstü 5-10 çeyrek altınla 200-300 lira huzurdan daha önemli değil.
annenize de söyleyin ;
adetlerimizi biliyorlar bırakırlarsa ne ala bırakmazlarsa canları sağolsun huzurumuz bozulmasın
diye...
Niyeki nisaniniz ne zman?Bana hiçbir şey takmıyorlar
rica ederim mutluluklarDoğru soyluyorsun zaten sozlume kesinlikle bunuk problem olmamasnj istedgmi soyledim oda onun sorin yapmicagini sonuçta ikimiz icin harcanacagini ve ona sorulursa hepsnin bende kalmasini isticegni söyledi. Benim derdim ailelerin arasında problem çıkmasın ama halledilmicek seyler degil dedigin gibi annemlede duzgun bir sekilde konusucam bu konuyu teşekkür ederim yorumun icin:)
3 hafta kaldı. Nedenini bilmiyorum.Niyeki nisaniniz ne zman?
Fazla sorun edilebilcek bisey degil sonuçta ilişkinize bi sey olmasın mutlulugunuZ bozulmasin yeter :)3 hafta kaldı. Nedenini bilmiyorum.
Teşekkürler. Size de mutluluklar. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.Fazla sorun edilebilcek bisey degil sonuçta ilişkinize bi sey olmasın mutlulugunuZ bozulmasin yeter :)
Elbette bizim olucak bu devirde böyle seyler kaldı evet cunku devir istedgi kadar değişsin adetlerimiz gelneklerimiz degismiyor. Sorun elbette çünkü iki zit yoreye sahip ailelermz bu nedenlede problem yaşanabiliyor takilacak olan paradada değiliz maksat ESKI devirde yasamis olan ailelelermizin gönlü olsub tatliya baglanilabilsin.
Yorumunuz için tesekkürler:)