• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan süresi

kızlar ben şubat gibi nişanlanmayı düşünüyorum düğün de en geç eylülde olsun istiyorum hazırlanmak için yeterli olur mu bu süre?

yeter de artar bile canım. ben nisandan beri sözlü ağustostan beri de nişanlıyım. aslında çoktan düğün hazırlıkları vs tamamlanabilirdi ama bizim askerlik var. çok uzaması iyi değil nişanlılığın. hele de ailesi ile aynı şehirdeysen sürekli stres :teytey:

OlabİldİĞİnce kısa olmalıdır ne kadar uzarsa o paralelde Çok sorunla karŞılaŞırsınız.

kesinlikle katılıyorum. özellikle de sözlenmeden önce de tanışma safhası varsa nişanlılığı uzatmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.

bıdışcım mutluluklar dilerim allah daha güzel günler göstersim

aminn bıdış :)

10 mayıs 2009 'da tanıştırıldık.2 hafta sonra istemeye geldiler.6 haziranda nişan yapıldı..19 temmuzda düğün : )) 69 günde evlilik.

baharım evlen evlen düğününde döktürces hurişle..allah bol bol mutluluk versin senin herşein hazır zate yetiştirrsiniz:D

canım tabiki yeter hem böle hayırlı işleri uzatmaya gelmez bitanem şimdiden hayırlı ugurlu olsun tatlımmm

tabiki yeter. ben 4 ay arayla evlendim. yetti de arttı bile kaydirigubbakcemile3
en önemlisi maddiyata bakar bu iş.

Çok doğru bizde öyle olucaz, maddiata bakıyor iş eğer para varsa 1 ay arayla bile evlenilir CADIARZU

ben mayısta nişanlandım eylülde evlendim ama 1 iğnem yoktu hepsini 1 haftada aldıkkaydirigubbakcemile2

eylül 2009da nişanlandım
şubat 2010da evlendim
tek çeyizim uyku setimdi.
herşeyi son 15 gün içinde aldım.
maddi sıkıntı yoksa sorun da yok bence..

bende 27 hazıran 2009 nısanlandım ınsallah 4nısan 2010da ewlenıcem son zamanlarda hersey tamamlanıo bızzat yakın zamnda yasadım da kaydirigubbakcemile3
benımde pek bıseyım yoktu

Back