• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan süresi

bhr20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
344
3
96
Denizli
kızlar ben şubat gibi nişanlanmayı düşünüyorum düğün de en geç eylülde olsun istiyorum hazırlanmak için yeterli olur mu bu süre?

canım hazırlıklarına eksiklerine bağlı biraz tabiki ama maddi bir sıkışıklık olmadıktan sonra ev içi işler hallolur bence yeterli bir süre.nişanlılığı da tatmak o süreci de yaşamak açısından güzel tabiki ama eğer şartlar müsaitse ve beklediğiniz bir şey yoksa sevdiğinin yanında uyanacağın günü ertelemene gerek var mı? 6 ayda aileler de yeterince birbirini tanıma fırsatı bulur.inşallah her şey gönlüne göre olur şimdiden mutluluklar a.s.

kızlar ben şubat gibi nişanlanmayı düşünüyorum düğün de en geç eylülde olsun istiyorum hazırlanmak için yeterli olur mu bu süre?

tabiki yeter. ben 4 ay arayla evlendim. yetti de arttı bile kaydirigubbakcemile3
en önemlisi maddiyata bakar bu iş.

işin açıkcası 7yıl birlikteliğin üstüne hemencecik düğün olsun istiyoruz nişanlılık cok güzel bişeydir mahakkak ama abisi olan kızlar bilir biraz da arada kalıyo kızlar onun için öyle az olsun istedim subat tatilinde inşallah nişan haberimi veririm size cok teşekkürler faikirleriniz için:)

bence rahat rahat yetişir nişan süresini de fazla uzatmamış olursunuz uzadıkça sorunlar çıkabiliyor eksikler de tamamlanır...

ay ınanmıyorum 20 yasındasın 7 senelık mı berabersın
wwaow, bence bıraz daha ötele daha gec evlen o yuzden nişanı 2 sene tut derım ama sen bilirsin, cok kucuksun cunku bana göre.

valla nadyacım genelde öle ama doğru insan karşına cıktı mı öle oluo ben liseye başladıgım sene(2003de)başaldık şimdi üniversite 3.sınıfım kendi memleketimde okuyorum onun için beklemek istemioruz artık son seneyi evlendıkten sonra okumayı düsünüyorum

madem 7 senedir bekliyorsun , bence 1 sene daha bekle ve diplomanı eline almadan evlenme derim. evlendiğinin ilk senesi evinin, evliliğinin düzenine alışmaya çalışırken bir yandan son sınıfı okumak o kadar kolay olmayabilir bence.

Evlenmen için ortada çok bir sorun yok.
Yaşın da 20 evlenene kadar 21.
Normal bence, hele ki Denizli'de kızlar erken evleniyorken...
Mutlular bacım.

cok sagol canım desteğin için mutluluk gelmiişken ertelememk gerekır değil mi hem dedığm zamanlarda evlenırsem yasım da 21 olacak he :)

Önemli değil, önemli olan doğru kararı vermen.
Denizli'ye benden selam söyle...
Orda benim de aşkım var çünkü...
Mutluluklar!

canım bence 6-7 ay nişanlılık için yeterli bir zaman
bende nişanlılığın fazla uzun olmamasından yanayım tabi askerlik yada maddi imkanlar gibi geçerli bir sebep yoksa ortada
eğer maddi yönden bir sorununuz yoksa bu süre içinde çeyizinide hazırlayabilirsin
ama okulla evliliği yürütmekte zorlanabilirsin canım damat adayı desteğini esirgemezse 1 yıl idare edersin ama anlayışsız davranırsa zorlanırsın

dediğim gibi canım 7 yıldır tanıdığım için ve bu hayattaki en büyük destekcim oldugu için sorun olmaz o sadece bıran evel yuvamız olsun istıo ve yogun calısan biri oldugu için akşam oldu mu kendı ewıne gelmek istio biliyosunuz ne kadar iyi hos olsa da yeri gelio anne babayla bile anlaşılmıyo insan kendi evini istio bizim ki öe bişi işte:1no2:

OlabıldıĞınce kısa olmalıdır ne kadar uzarsa o paralelde Çok sorunla karŞılaŞırsınız.

Ben nişandan 3 ay sonra evlendim. Biraz zorlandık ama herşeyi yetiştirdik. Yoğun bir iş temposunda çalıştığımız halde üstelik, rahat rahat yetiştirirsiniz bence.

Son düzenleme:
mutluluklar dilerim canım.bence şartalara bağlı nişanlılıksüresi.bizde 2 sene kaldık askerlik vardı çünkü.askerden geldi 6 ay sonra evlendik ve bugün evleneli 1 aycık oldu:))

Back