- 23 Mayıs 2024
- 44
- 31
- 29
- Konu Sahibi aryaninhikayesi
Selamlar herkese. Ocak 25te nişanım var. Bu yüzden bir davet evi kiraladım ama baya büyük bir yer yani 150kişilik iş çığırından bir yerden sonra çıktı aile arasında olacaktı duyan nişanı ne zaman yapıyoruz diyor o yüzden büyük bir yer oldu ama çok içime sindi böyle yani masallarda olur ya gerçekten öyle. Şimdi benim istemem-sözüm-nişanım bir arada olacak ondan kaynaklı büyük bir organizasyon ayarladım kendi kafamda. Her şeyi halledebiliyorum kafamda ama nişan hediyeliklerini bir türlü bulamadım kimsenin buzdolabında benim ve erkek arkadaşımın ismi yazsın istemiyorum mum pleksiler çok kalitesiz geliyor ben farklı olsun demiyorum ama kullanışlı olsun istiyorum yani çıktıklarında çöpe atılsın istemiyorum emeksiz bir şey de olsun istemiyorum. Ne olabilir diye düşünüyorum. Konseptim inci sizce buna uygun kullanışlı herkesin hoşuna gidecek ne olabilir. Birde şimdi oynamak olabilir çünkü mekan büyük yani en azından bir oyun havaları çalar diye düşünüyorum ama öyle büyük oynamaklı bir nişan olmaz bu nişan için bir gidişat belirlemek istiyorum yani nasıl bir gidişat izleniyor giriş sonrasında bu olur şu olur gibi evin ilk kızıyım ve gerçekten güzel olsun istiyorum her genç kız gibi. Cevaplarınızı heyecanla bekliyor olacağım