nişan stüdyo çekimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi adatuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

adatuna

Ziyaretçi
slm herkese canlarım...size bişey sormak istiyorum yakında nişanım olcak..stüdyoda kaç fotograf çekilir ? nişanda ? ve ortalama fiyatları ne kadardır ? şimdiden cevaplar için saolun

slm herkese canlarım...size bişey sormak istiyorum yakında nişanım olcak..stüdyoda kaç fotograf çekilir ? nişanda ? ve ortalama fiyatları ne kadardır ? şimdiden cevaplar için saolun

bende çektiricem canım haftaya.burda 30 lira poz başı. her poza 4 tane veriyor. ben 2-3 poz çektirmeyi düşünüyorum. 3 poz üzeri çektirirsen büyük boy veriyorlar hediye. albüm düşünmüorum.

tam bir hafta önce arkdaşım nişanlandı stüdyo çekimlerinde ben de vardım yanlarında kaç poz istersen okdr çekiyorlar onlar 3 poz istediler...valla albüm yaptıranda var arkdaşım gibi 3-5 poz çektirende ... sana kalmış artık... fiyatı da poza göre değişiyor canım ...

saolun kızlar.bilirsiniz ki bu dönemde herşeye su gibi para harcanıyoo bi yerden tasarruf etmek lazım..fiyatları böyleyse bende 3 yada 4 poz çektiririm yinede aklımda bi fikir oluştu parmaklarınıza sağlıkkkkkkk:))

aynen canım zaten o gün herkes güzel güzel çekiyor her anı özel olan 3-4 poz yeter canım şimdiden hayırlı olsun...:nazar:

saol canımmm.rabbim herbirimize bu günleri hayırlısıyla yaşatsın inş..
iigecelerrrrr

biz poz başına 10 tl ödedik.7 poz çektirdik.70 tl.
toplamda 14 foto oldu elimizde.2şer çıkarmışlar.çok güzelde çekmişler

nişanımızda 10-15 poz arası çekim yapıldı 1 saat filan sürdü sonra arasından beğendiklerimizi seçtik ama cok zor oldu aklımda hep 5poz yeter diye düşünüyordumki 9 pozluk bir albüm oldu :)) ve 140tl ödedik 2 tanede büyük resim aldım ama hediye :))

tabi birde kopyaları var onlarıda annelerimize verdik bölüştüler aralarında

ravzaaaa yakaladım seni gel çabuk topiğimize

gecen hafta nısanlandım bız album yaptırdık kaynanam yaptırın bı kere oluyo bunlar dedı
neyse bıraz pahalı oldu ama. 16poz. bır buyuk album 2 tane kaynana albumu 2 tane cep album ve bırde oldukca buyuk bır duvar ıcın taplo seklınde resım.
650 tl
nısan ıcın bu kadar pahalı olmasada olur dedık ama ornek albumu gorunce bayıldıkkkk ve ona karar verdık :)

psigo sen nerdesin ki..ben ankaradayım poz başına o kadar uygun fiyat olacağını sanmıyorum olsa bile güzel çıkartcaklarını pek sanmıyorum..araştırmalara başlıcam bende sizinde fikirlerinizi aldıktan sonra..bizim nişanımızı ve düğünümüzü sözlüm yapıcak ailesi hiç karışmıyo o sıkıntı çekerse bende çekicem sonuç itibariyle ama sizin yazdıklarınız gibi uygun olursa neden olmasın 3 çekilene kadar 5 poz

dreanlife sizin çekimdede söylediğine göre hem uygun hem güzel olmuş ..maşalla

bizde 4 farklı poz çekindik
bir sürü çekti aralarından en güzel 4 tane çektik
2'şer tane çıkarcak toplam 8 resim
80 milyon

Back