Sizde mi :)Kader kısmet canım bu işlet yapacak birşey yok :)
herkes resmen birbirine hava atmak için evleniyor ve
Valla öyle normal mı ayda bu kadar şatafat, watsapp durumları zaten boş olanı dövüyorlar zaten :)Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
çok ayıp, hava atmak için evlenildiğini de sizden duyuyorum. Nazarınız değmiyodur inşallah..herkes resmen birbirine hava atmak için evleniyor
Bizim akrabaları tanımadığınız için çok şanslısınız :)Başkalarına kulak asmayın. Ayrıca millet birine hava atmak neden evlensin?
Yoo evlenir. Evlilik bi derece olarak görülüyor çünkü pek çok kişi de doğru kişiyi bulduğu için değil bu gibi nedenlerden evleniyor. Mutlu biri olarak söylüyorum, var öyle insanlar. Sizin çevrenizde yoksa şanslısınızİnsanlar bir başkasına hava atmak icin evlenir mi? Kendi mutsuzluğunuza onlarda hava için evleniyor diye teselli aramayın derim.
Evlilik içinde Allah gönlünüze göre versin.
Değmez nazarım , emin olun daha duymadığınız ve duymak istemeyeceğiniz şeyler yapan insanlarçok ayıp, hava atmak için evlenildiğini de sizden duyuyorum. Nazarınız değmiyodur inşallah..
Ağzınıza sağlık ..Yoo evlenir. Evlilik bi derece olarak görülüyor çünkü pek çok kişi de doğru kişiyi bulduğu için değil bu gibi nedenlerden evleniyor. Mutlu biri olarak söylüyorum, var öyle insanlar. Sizin çevrenizde yoksa şanslısınız
Demekki siz birlikteyken kısmetiniz kapanıyor. 6 kuzen biraz ayrı takılın:)Bizim akrabaları tanımadığınız için çok şanslısınız :)
Yok ben nişanlıyım ama yeni nişanlandım yeni kısmet oldu :))Sizde mi :)