Merhaba arkadaşlar ben çok sevdiğim adamla yakın zamanda sozlenecegim bunun için ne kadar mutlu olsam da bazı huzursuz olduğum meseleler var . Ben atama bekliyorum olur olmaz bilmiyorum kendisi çalışıyor fakat ev eşyalarını tek başına alamayacağını babası ile arası olmadığı için kimseye yük olmadan halletmeye çalışacağını söyledi sorun şu ki televizyon yemek masası gibi şeyleri gerekli görmüyor ve bunların evde kalabalık yapacağını söylüyor ya da evlndikten sonra bakarız diyor televizyon yerine projeksiyon cihazi alalım istiyor evde masa olmasin demişti yani ben anlayışlı olmaya çalışıyorum fuzuli bir şey istemiyorum düğün de olmasın istemiyoruz bu ikimizin kararı ama ailem onun bu konularda bu düşüncelerini öğrenirse para yonunden yapmak istemediğini düşünür ve başımız çok ağrır . ailemin bu kadar anlayışlı olacağını sanmıyorum orta yolu nasıl bulayım bilmiyorum benim eşyada gözüm yok ama ailem karşı çıkar ben arada kalmak istemiyorum ama babasından destek almasını istiyorum söyledim babaligini görmedim dedi . bizimde çok durumumuz yoktu ama babam elinden geleni hep yaptı bizim için ne kadar borç öderse de sesini çıkarmadı . Nişan zamanı çıkacak bir tartışma beni çok korkutuyor . Eşya yüzünden çıkan bı tartışmada ayrilmk istemiyorum Allah korusun ben evlenmeyelim diyorum durumumuzu toparlayalim kabul etmiyor
Üzülürsün, taraflar arasında pinpon topu olursun iyi düşünMerhaba arkadaşlar ben çok sevdiğim adamla yakın zamanda sozlenecegim bunun için ne kadar mutlu olsam da bazı huzursuz olduğum meseleler var . Ben atama bekliyorum olur olmaz bilmiyorum kendisi çalışıyor fakat ev eşyalarını tek başına alamayacağını babası ile arası olmadığı için kimseye yük olmadan halletmeye çalışacağını söyledi sorun şu ki televizyon yemek masası gibi şeyleri gerekli görmüyor ve bunların evde kalabalık yapacağını söylüyor ya da evlndikten sonra bakarız diyor televizyon yerine projeksiyon cihazi alalım istiyor evde masa olmasin demişti yani ben anlayışlı olmaya çalışıyorum fuzuli bir şey istemiyorum düğün de olmasın istemiyoruz bu ikimizin kararı ama ailem onun bu konularda bu düşüncelerini öğrenirse para yonunden yapmak istemediğini düşünür ve başımız çok ağrır . ailemin bu kadar anlayışlı olacağını sanmıyorum orta yolu nasıl bulayım bilmiyorum benim eşyada gözüm yok ama ailem karşı çıkar ben arada kalmak istemiyorum ama babasından destek almasını istiyorum söyledim babaligini görmedim dedi . bizimde çok durumumuz yoktu ama babam elinden geleni hep yaptı bizim için ne kadar borç öderse de sesini çıkarmadı . Nişan zamanı çıkacak bir tartışma beni çok korkutuyor . Eşya yüzünden çıkan bı tartışmada ayrilmk istemiyorum Allah korusun ben evlenmeyelim diyorum durumumuzu toparlayalim kabul etmiyor
Merhaba arkadaşlar ben çok sevdiğim adamla yakın zamanda sozlenecegim bunun için ne kadar mutlu olsam da bazı huzursuz olduğum meseleler var . Ben atama bekliyorum olur olmaz bilmiyorum kendisi çalışıyor fakat ev eşyalarını tek başına alamayacağını babası ile arası olmadığı için kimseye yük olmadan halletmeye çalışacağını söyledi sorun şu ki televizyon yemek masası gibi şeyleri gerekli görmüyor ve bunların evde kalabalık yapacağını söylüyor ya da evlndikten sonra bakarız diyor televizyon yerine projeksiyon cihazi alalım istiyor evde masa olmasin demişti yani ben anlayışlı olmaya çalışıyorum fuzuli bir şey istemiyorum düğün de olmasın istemiyoruz bu ikimizin kararı ama ailem onun bu konularda bu düşüncelerini öğrenirse para yonunden yapmak istemediğini düşünür ve başımız çok ağrır . ailemin bu kadar anlayışlı olacağını sanmıyorum orta yolu nasıl bulayım bilmiyorum benim eşyada gözüm yok ama ailem karşı çıkar ben arada kalmak istemiyorum ama babasından destek almasını istiyorum söyledim babaligini görmedim dedi . bizimde çok durumumuz yoktu ama babam elinden geleni hep yaptı bizim için ne kadar borç öderse de sesini çıkarmadı . Nişan zamanı çıkacak bir tartışma beni çok korkutuyor . Eşya yüzünden çıkan bı tartışmada ayrilmk istemiyorum Allah korusun ben evlenmeyelim diyorum durumumuzu toparlayalim kabul etmiyor
Televizyon istememesi normal karşılanabilir, hani laptop ve internet yetiyordur. Ama yemek masası nasıl gereksiz geliyor!? Kastettiği 12 kişilik yemek masası mı?Merhaba arkadaşlar ben çok sevdiğim adamla yakın zamanda sozlenecegim bunun için ne kadar mutlu olsam da bazı huzursuz olduğum meseleler var . Ben atama bekliyorum olur olmaz bilmiyorum kendisi çalışıyor fakat ev eşyalarını tek başına alamayacağını babası ile arası olmadığı için kimseye yük olmadan halletmeye çalışacağını söyledi sorun şu ki televizyon yemek masası gibi şeyleri gerekli görmüyor ve bunların evde kalabalık yapacağını söylüyor ya da evlndikten sonra bakarız diyor televizyon yerine projeksiyon cihazi alalım istiyor evde masa olmasin demişti yani ben anlayışlı olmaya çalışıyorum fuzuli bir şey istemiyorum düğün de olmasın istemiyoruz bu ikimizin kararı ama ailem onun bu konularda bu düşüncelerini öğrenirse para yonunden yapmak istemediğini düşünür ve başımız çok ağrır . ailemin bu kadar anlayışlı olacağını sanmıyorum orta yolu nasıl bulayım bilmiyorum benim eşyada gözüm yok ama ailem karşı çıkar ben arada kalmak istemiyorum ama babasından destek almasını istiyorum söyledim babaligini görmedim dedi . bizimde çok durumumuz yoktu ama babam elinden geleni hep yaptı bizim için ne kadar borç öderse de sesini çıkarmadı . Nişan zamanı çıkacak bir tartışma beni çok korkutuyor . Eşya yüzünden çıkan bı tartışmada ayrilmk istemiyorum Allah korusun ben evlenmeyelim diyorum durumumuzu toparlayalim kabul etmiyor
Amerikan tipi yaşam tarzını benimsiyor sanırımTelevizyon ve masa fuzuli mi???
Paramız yok evlendikten sonra alalım mı senin fikrin ne dese anlayacağım da…..
Evine misafir gelince ellerine tabak, hazır ayran verip koltukta mı yemek ikram etmeyi düşünüyor sevgiliniz???
+11111Durumu yokken düğünü ertelemek yerine sizi sıkıntıya sokması bana göre bencillik. Yemek masası almayıp ne yapacaksınız mesela çözümü ne? Hepsi bir yana anasıyla babasıyla sorunları olan erkekler evlendikten sonra birden bire anne babasına aşırı düşkün oluyor, defalarca şahit oldum buna. O yüzden iyi düşünün.
Bence adamın bişi almaya gönlü yokProjeksiyon cihazı tvden daha pahalı ama masa konusu çok zorlama olmuş. Mutfağa ayrı masa almazsın salona alırsın sürekli onu kullanırsın.