nişan sorunsalı

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
kızlar merhaba ekimde nişan düşünüyoruz. ama yasaklar geldi malum. biz evde ailesi arası yapcaz. öyle büyük bir şey değil yani pasta kesilecek yüzük takılacak o kadar. evde de yasak var mı google arattım ev için herhangi bir şey yazmıyor. (anladığım kadarıyla) izin almam lazım mı nereden alınır nasıl olur? bileniniz var mı?

Hayır, ev içi organizasyonlarda herhangi bir kısıtlama ya da izin söz konusu değil.
Ama bu kadar yayılmışken hastalık, ne kadar doğru kapalı alanda az kişi de olsa toplanmak?
1 kişinin bilmeden iki gün önce aldığı virüs, o an evdeki nişanda herkesi hasta edebilir.

Ev ortamında yasak yok. Yine de çok dikkat edin. Bu arada düğünler yasaklandı ama bununda çaresi bulunmuş. Nikahı ayrı yapıyorlar akşamına da bir yerde düğün gibi yapıyorlarmış. Arkadaşımın düğün paylaşımlarından gördüm. Gündüz nikahı oldu akşamda başka bir yerde danslı düğünü. Ben yasak olayını da anlamadım yani.

Aile arasinda da toplansaniz yine ayni risk,aile buyukleriniz icin endise etmelisiniz,ben olsam erkek arkadasimla bir guzel giyinir kusanir restoranda yemek yerim,sonrasinda da yuzugumu takar eve donerim.

kızlar merhaba ekimde nişan düşünüyoruz. ama yasaklar geldi malum. biz evde ailesi arası yapcaz. öyle büyük bir şey değil yani pasta kesilecek yüzük takılacak o kadar. evde de yasak var mı google arattım ev için herhangi bir şey yazmıyor. (anladığım kadarıyla) izin almam lazım mı nereden alınır nasıl olur? bileniniz var mı?
Ev ici denetim cok zor olur zaten o yuzden yasak olacağını da sanmam

Ama cocuk acilde çalışıyorum hastalar sürekli söze gittik covid 19 varmış, nişana gittik temas ettik amcasina gitti amcasi pozitifmis.. boyle seylerle geliyor

Ne olur cok dikkat edin aile büyüklerine yada herhangi birine bir sey olursa bu guzel gününüz cok kötü hatirlanacak.. en basitinden sizin sozde covid kapmış olmak bile yeter hem vicdani yükü hem de bu gibi bi olayla hatirlanmasi..

İnsanlar evinin bahçesinde düğün yapıyor. Sokakta calgı çalıyor kimsenin umuru değil. Yapın bir yasak yok.

Ev ortamında herhangi bi yasak yok ama bence iptali en doğrusu
Benimde kardeşimin sözü vardı ekimin ilk haftası
Çok önceden karar verilmiş olmasına rağmen iptal ettik
Aile büyükleri hep yaşlı
Riske atmak istemedik hiç

Bu yasaklar ne için kondu toplu bir yerlerde olunmasın diye oynanmasın diye. siz şimdi daha küçük bir yere insan toplayacaksınız vallahi cok şaşırıyorum gercekten madem cok nişan önemli sizin için 2 aile arasında sadece anne ve baba olarak yapmak daha mantıktı. şakası yok bunun çünkü sağlık bu!!!!

Bu yasaklar ne için kondu toplu bir yerlerde olunmasın diye oynanmasın diye. siz şimdi daha küçük bir yere insan toplayacaksınız vallahi cok şaşırıyorum gercekten madem cok nişan önemli sizin için 2 aile arasında sadece anne ve baba olarak yapmak daha mantıktı. şakası yok bunun çünkü sağlık bu!!!!
+1

X