- 27 Nisan 2020
- 362
- 119
-
- Konu Sahibi olurhersey
Nişanlımdan tereddüt etmıyorum ama bazen düşünüyorum anneler yanılmaz ama bazende düşünüyorum inanıyorum mutlu olcam sorun nişanlım degil ailesiAnneni dinle. Sen de nişanlından emin olsaydın tereddüt etmezdin.
Nişanlım adaletlidir haklıya hakkını verır sorun Zaten nişanlım degil ailesi . Nişanlım evlenınce degişir mı tabi bilemem erkekler değişir diyorlarŞimdi nişanlının nasıl biri olduğunu bilmiyoruz. Eş ailesinde kopukluk ve sorunlar varsa size yansıyıp yansımayacağı eşinin elinde. Eş var annesinin lafına gidip karısı kovar, eş var annesine ağzını bile açtırmaz karışmasına izin vermez. Yani bu durum eşine bağlı. Eğer onları evinizin içine taşırsa boşanırsınız. Evinize karışmalarına müsade etmezse mutlu olursunuz bence. Can çıkar huy çıkmaz. Bi de armut ağacından elma çıkmaz
Tamam işte emin değilsinNişanlımdan tereddüt etmıyorum ama bazen düşünüyorum anneler yanılmaz ama bazende düşünüyorum inanıyorum mutlu olcam sorun nişanlım degil ailesi
Canm benm nişanlım tek çocuk kadın tek basına kalıyor . Kavga ettiklerini duyduğunda aramış annesine kızmış smdı 1 2 haftadır küslerAnnesi anneni arayıp saydığında nişanlın neler yaptı tepkisi neydi biraz daha anlatırsan sanırım olaya biraz daha hakim olabiliriz
O zaman şartlarla devam edeceksin. Annenle sık görüşmüycez hiçbişeyşme karışmayacak ve bize sık sık gelmeyecek vs. Bakalım o zaman ne tepki verecekNişanlım adaletlidir haklıya hakkını verır sorun Zaten nişanlım degil ailesi . Nişanlım evlenınce degişir mı tabi bilemem erkekler değişir diyorlar
Ailesinden emin değilimTamam işte emin değilsin
Dedim benm evıme karışamaz . Onlar bizim ailemiz gideriz oturur Gönüller’ini eder döneriz diyor ıkı tarafındaO zaman şartlarla devam edeceksin. Annenle sık görüşmüycez hiçbişeyşme karışmayacak ve bize sık sık gelmeyecek vs. Bakalım o zaman ne tepki verecek
Canm benm nişanlım tek çocuk kadın tek basına kalıyor . Kavga ettiklerini duyduğunda aramış annesine kızmış smdı 1 2 haftadır küsler
Bize taşınamaz o rahatına cok düşkün canım smdı bile yıllarca oğlu sehirdısında çalısıyor onun yanına bile tasınmamısOoo.. bence olmaz o iş tek çocukmuş. Evlenince eşine duygu sömürgüsü yapıp sizde kalmak bile ister. Sıkıntı çıkar illakş bi yerde
EŞine güveniyosan aileni ikna edeceksin o zaman. Ama bi yerde takılıp kalırsan tereddüt edersen aileni dinleyeceksin. Bilemedim ki..Bize taşınamaz o rahatına cok düşkün canım smdı bile yıllarca oğlu sehirdısında çalısıyor onun yanına bile tasınmamıs
Valla benim eşimin bir kuzeni var ahlaksız bi kocası var kadın yıllardır şiddet görüyo affediyo. Ben bunu evkendikten sonra öğrendim. Bırak gel ya dedim kadına. Kötü bi süreç geçirdi benim bile uykularım kaçtı. Yani biz evimize karıştırmayız dışarda tutarız pek olmuyo maalesef.
Çok zor yani. Kan bağı maalesef insanları bir şeylere mecbur bırakıyo. Kimseyle görüşmeyen bekar bi arkadaşım vardı. Sülaleyi silmişti diyeyim. E bi şekilde haberleri geliyo, çarşıda pazarda görüyosun saçma sapan durumlar.Doğru söylüyosun o da bir yere kadar yani. Bi de lafları sözleri psikolojik anlamda etkiliyo insanı. Bi süre sonra eşinle mutlu olsan da ailesinin lafı sözü üzerine yeter artık diyosun bi yerde
Annelerin lafı genelde hep doğru çıkıyor.Kızlar allah rızası için bana bir akıl verin. Ben 5 aydır nişanlıyım ailem nişanlımın ailesini hiç istemedi en baştan beri nişanlımın ailesi cok dedikodu fitne fesat hersey var. Kaynanamda 2 kere boşanmış şimdi evlenmek için erkeklerle tanışıyor gezıyordayılarının yarısı eşiyle boşanmış yada kaynanayla küs aile düzeni yok Nişanlımda tam tersi namazında herseyde allahı gözeten biri. Kaynanam nişandan sonra hiç gelmedi 1 defa aramadı bile Nişanlım anneme annesiyle anlaşamadığı için dugun işlerini beraber çözelim dedi . Geçen nişanlımın annesi aramış birbirlerine saymışlar nişanlımın annesi anneme insanmısın falan demiş kavga etmişler. Annem ya bizi ya onları seç diyor. Mutlu olacağına inanmıyorum diyor. Korkuyorum ya annem haklı çıkarsa diye bir taraftanda 4 4 lük yok annem şimdi nişanlımın telefonunu bile açmıyor. Beni aramasınlar ben yokum diyor napcamı şaşırdım nişanlım görevde suan askeriyede çalısıyor Nisa’na kadar gelmesi imkansız bu durumu nasıl düzeltebiliriz nolur yardımcı olun buarada biz sehirdısında yasıcaz ailelerimiz başka memlekette . Eşim ben ailemde kimler dogrıvu kimler yanlış biliyorum karıştırmam diyor ama erkekler degişiyor zamanla. Buarada nişanlımın annesi anneme laf saydığını duyunca nişanlım annesiyle 2 haftadır küs tek çocuk nişanlım ve kadın yanlız evet illa Kİ barışacaklar ama şuanki tepkis bı nasıl barıstıranilrm annem sureklı mutlu olamıcaksın falan laflar ayrılacaksın falan
Ailem ailesinden cok farklı amaAnnelerin lafı genelde hep doğru çıkıyor.
Ama burada annenin laflarına da gerek yok. İstediğiniz kadar ayrı şehirde yaşayın. Evlilik aynı zamanda ailelerin evlenmesidir. Bende mutlu olacağınıza dair sinyal göremiyorum ve biliyor musunuz? Eninde sonunda insan ailesine benziyor.
Kişinin yetiştiği aile, ortam bütün karakterini etkiliyor.