• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan setim :)

drmsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
98
3
98
İstanbul
settir takıdır gibi şeylerden pek anladığım söylenemez ama giriverdik artık bu işlerin içine :) bakın bakalım nasıllar kızlar :)

$SAM_4617 - Kopya.jpg

Çok şık ve zarif.. :31:
Güle güle kullanın inşallah..:21:
Allah devamını getirsin..:16::16:

çok zarifmiş gerçekten inşallah bi gün bnm nişan setim gibi komşunuz tarafından çalınmaz.....

Merhaba arkadaşlar çok önemli bir konu hakkında herkese bir soru sormak ve bir arkadaşıma yardımcı olmak istiyorum :/// Babasının bilgisayarından face' ye girmek istediğinde elektrik kesilip de babasının facebook profilinin açık olduğunu gören arkadaşım bir kuşkuyla babasının mesajlarına baktığında babasının bazı kadın profillerini ekleyip onlarla mesajlaştığını ve sevgilim olur musun,seni çok seviyorum karımdan kızım için ayrılamam gibi mesajlar görmüş ve kimseye açılamamış adeta yıkılmış çünkü babası bir öğretmen emeklisi ve daha önce böyle bir olayına rastlamamış.Annesinin kandırılmasını kendine yediremiyor.Tam da düğün arefesinde başına bu olay gelmiş.Abisine açıklayıp durumu babasının yüzüne vurmak istese de herşey mahfolacal düğün müğün.babası da ayrıca tansiyon şeker hastası ve yıllar önce anjiyo geçirmiş.Hiçbir aile üyesine açıklayamıyor babasına karşı da anında soğumuş ve konuşmuyor. kimse bu küslüğe anlam veremiyor olduğu için de zor durumda .Siz olsaydınız gerçekten empati kurarak bu cevabı vermenizi rica ediyorum ne yapardını? Sayın moderatörler bu konunun mutlaka açılması gerek lütfen yardımcı olun,kız hayattan soğumuş durumda en mutlu gününe yaklaşmışken hem de :// :ssz:

Bununla ilgili konu açın lütfen banlamayın ? Çok hassas ve zor bir durumda arkadaşım ? Ataerkil bir aile yapısına sahip olduğu için düşünerek hareket etmek zorunda :(:(:ssz:

Bununla ilgili konu açın lütfen banlamayın ? Çok hassas ve zor bir durumda arkadaşım ? Ataerkil bir aile yapısına sahip olduğu için düşünerek hareket etmek zorunda :(:(:ssz:

Anasayfadan asagiya dogru git
Bir derdim var sayfasina git
ve orda Sol kösede, yeni konu ac yazisi olmasi lazim
ordan konu acabilirsin​

Back