Nişan Nişan saçim için aksesuar lazim lütfen yardim!...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mucizem5322

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.313
0
316
İstanbul
Selam kızlar nişan saçım için şu metal aksesuarlar varya onlardan istiyorum.Bizim buradaki bijüterilerde baktım ama hepsi sıradan şeyler istanbulda bunlardan alabileceğim veya internetten alabileceğim bildiğiniz bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum a.s.

bu tarz bişey istiyorum kızlara hatta aynısı bile olabilir yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ahh canım istanbuldasın zaten çok çeşit vardır istanbulda. benim yengem gelin başı için istanbuldan getirtti tokasını. bijuterlere değilde sadece gelin çiçeği ve gelin tokaları satan yerler var. oralar bak kesinlikle zevkine uygun bişey bulabilirsin. hatta gelinlikçilerede bakabilirsin ordada vardır tabiki. umarım aradığın aksesuarı bulursun.

bu arada tebrik ederim:)))

istediğin modelleri bulabileceğin yer kesinlikle eminönü. inanılmaz seçenek var. nasılsa istanbuldasın git göt istediğini al. fiyatlar da uygun başka yerlere göre.

bende bu tarz şeyler istiyorum
hatta bişey aldım ama hiç yapılmış bi örnek yok elimde
yani bilen arkadaşlar resim falan koysanız ne güzel olur
ve ankarada nerden bu tür şeyler bulabilirim

bende bu tarz şeyler istiyorum
hatta bişey aldım ama hiç yapılmış bi örnek yok elimde
yani bilen arkadaşlar resim falan koysanız ne güzel olur
ve ankarada nerden bu tür şeyler bulabilirim
aynen bende ıstıyorum ama bu saatten sonra gec kaldım galıba tacım var ama ne bılıyım bu resımdekı kızın kı cok hos mus yaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

canim cok güzelmis begendigin model
yaptirabilirsin bence

bu arada
sana baska yerden ulasamadim canim, özel mesaj atilmiyor, profil mesajlarinda kapali, istersen ac onlarida özeLLiklerden

"Ramazan bayraminda görücüye cikacak olanlar buyrun"
adli konumuz kapanmis, bende yeni konu actim ordan devam ediyoruz ok haberin olsun :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showth...72#post4097572

canım ben kendi nişanımda gelin taçları var ya onların küçüklerinden kullandım. 15 liraya almıştım fakat çok güzel bişeydi. inanılmaz güzel duruyo; bu takı satan mağazalarda çok fazla çeşit var kolay bulursun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…