Nişan nişan saçıa vara konusunda yardım edin

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

missbathory

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
74
2
86
İzmir
ya haftaya cumartesi evde olacak nişanım eş dost falan gelecek. kıyafetim herşeyim hazır ama saç konusunda bir karara varamadım çünkü hayatımda bir kere kuaförde saç yaptırdım ben nasıl model yapmam lazım ne yakışır bilmiyorum. saçlarım uzun dalgalı elbisemde kırmızı dizde lütfen fikir verin bana:)

Hayırlı olsun canım benimde nişanım kasımın son haftası ben saçlarımı yan tarafta aldırıp bırakmayı düşünüyorum önce saça maşa yada su dalgası yapıyorlar sonra yan tarafa doğru alıp tokayla sabitliyorlar çok hoş oluyor bu benim fikrim tabi yinede sen bilirsin

Mutluluklar dilerim.
Eğer pek kuaföre giden biri değilsen çok harika bir saç bekleme derim. Çünkü kuaförler sürekli müşterisi olmayanlara gelişigüzel birşey yapıyorlar bizim orada. Bilmiyorum sizde nasıl.
Ben de pek kuaföre gitmem.
Ben de nişanım için bu sitede bulduğum birkaç tane saç modelini kuaföre gösterdim. Sonra bir modelde karar kıldım.

Nişan elbisem ve saç modelimi de eklemiştim. Fikir olur belki.

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/396416-112-nin-nisan-elbisesi-nisan-saci.html

candygirl o saç fikri aklıma yattı doğrusu zaten topuz falan pek düşünmüyorum. teşekkür ederim verdiğin fikir için
dayıoğlu senin de saçın çok güzelmiş ve elbisen için en uygun seçimi yapmışsın bence ama işte benim elbiseme o model uymaz çok teşekkür ederim yardımın için:)

canim saclarin uzun dalgaliysa.. , mesala kivircik yapip acik birakabilirsin veya kivircik dalgali yapip yana toplatabilirsin .. veya üste , yani güzel olur öyle :) ,, mutluluklarrr.. resimeri eklersin artik bakariz :))

evet kızlar yorumlardan en azından maşa yaptıracağım kesinleşti çok sağolun walla resimlerimi eklerim artık buraya görürsünüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…