Nişan resimlerim :) Mutluluğumun ilk adımı :)

oyy maşallah ne gusel bohça (tepsi) getişrmişler sana dört dörtluk valla çok beğendim ve kayın validebi tebrik ettim cnmm..Allah tamamına erdirsin ..

Allah tamamına erdişrsin cnm
çok güzel olmuşssun
alınanlarda çok güzel
iyi günlerde kulllanmanız dileğiyle...

canısı çok tatlı olmuşsun allah evlilik yolunda atmış olduğunuz bu ilk adımdan pişmanlık vermesin mutluluklar diliyorum

canım çok tatlı olmuşun maşallah memleket neresi ya bizde hamam takımı derler bohçaya baya getirmişler genelde doğulular böyle çok götürür hepsi çok güzel ve el emeği erkek tarafı harika bohça getirmiş

Canım çok mutlu görünüyorsun,Allah iki cihandada mutluluk versin,bir yastıkta kocayın inşallah.

Allah'ım herkese tattırsın bu mutluluğu

Aminn....:Saruboceq:

Allah mesut etsin, çok hoş..

Çeyizlerinizin de, kıyafetinizin de maşaallahı var.

ınşaallah hayırlısıyla bizlerde atarız o adımı..

Beklemek çok zor....

hayatcııııııııım ne şirinsin kız sen öle...Allah tamamına erdirsin canım..ay nişanlı olmak ayrı bir güzel canım yaa..maşallah:1hug:

hiç yakışmamışsıınız...nasıl tavladın çocuğu hayret büyü falan var işin içinde kesin...:)

Beğenmedim desen anlıycam da bu büyü müyü işleri ne oluyor.Bakıyorum pek meraklısın,bekarmışsın da hayretkaydirigubbakcemile3

Hayat çok güzel olmuşsun canım.Her şey yerli yerinde olmuş ne güzel bohçana sandığına kadar düşünmüşler.Çok da güzel bir yüzün var.Allah mesut etsin.

Cnm çok tatlısınız yaa, çok yakışmışsınız, yüzünüzde n gülücükler hiç eksik olmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…