• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan resimlerim :) Mutluluğumun ilk adımı :)

Canım çok güzel görünüyorsun bebek gibi bir yüzün var Enişte beyde çok yakışıklıymış Allah sana bağışlasın :nazar: bohçanda epey büyükmüş benim nişan bohçamda tülbent bile yoktu nasıl olsa kızımız açık die koymadık demişlerdi annem o gün bugün söylenir aman senin bohçanı görmesin başımın etini yer valla :mymeka: düğün resimlerini ve evinide en yakın zamanda görmek dileğiyle mutluluklar canıma.s.a.s.

Ayenen canım katılıyorum sana benimkinde de bi namaz örtüsü vardı başka hiç yoktu.havlu bi kaç tane koymuş danteli yoktu. annemde sölenir hep biz kız bohçası gibi bohça verdik annaneye dedeye görümceye kayınvaldeme hep oyalı dantelli havlular çemberler verdik ama ordan öel bişi gelmedi.benimde annem görse başımın etini yer :)

canım benim güle güle kullanmayı nasip etsin allh hepsi ayrı ayrı çok güzeller...

kıskandırdın kıss o gada çeyizmi olur :delphin:
-tatlicadiarzu- şaka şaka valla
Allah mutlu etsin tamamını erdirsin inşallahh
güzel yüzün hep gülsün :1hug:

allah mesut etsin canım maaşallah oda dolusu.. ben yarısını da geçtim bohçada sadece havlu 1 iç çamaşırı takımı bir 6 lı gelin seti terlik bide jartiyer vardı benim; işlevsel :)) ama azıcıktı...
iyi günlerde kullan canım benim

çok mutlu olduğun gözlerinden belli...
gözlerinin içi gülüyor resmen..
bi ömür mutluluklar şekercim...
darısı tüm bekarların başına:)

rabbim mutluluğunuza mutluluk katsınnn.. Gözlerine bittim hayat'ım yaaaa maşallah subannallahh.. Rbbim bu mutluluğu tüm bekarlara yaşatsın inşallahh amiiinnnnnnn

rabbim mutluluğunuzu bozmasın... en kötü günün böyle olsun... her daim gözlerinin içi böyle gülsün inşallah... a.s. :1hug:

Back