Nişan resimlerim :) Mutluluğumun ilk adımı :)

Hayırlı olsunn cnm...
allah tamamına erdirsin inş....
Çok güzel olmuşsunn maaşallah...

allah tamamına erdirsin canımmm
bu arada çok güzel olmuşsun
mutluluklar dilerim
darısı başıma inşallah :Saruboceq:

hayatcııııııııım ne şirinsin kız sen öle...Allah tamamına erdirsin canım..ay nişanlı olmak ayrı bir güzel canım yaa..maşallah:1hug:

teşekkür ederim cnm :) Şeniz

Cok tatli olmussun arkadasim Allah bir yastikta kocatsin insallah.

a.s.teşekkürler

mutluluklar canımm

teşekkür ederimmmm a.s.

sananeeee bekçileri misin

melekim öpüyorum seni Şeniz

teşekkürler a.s.
demekki kendi tavlayamadı zoruna gitti kaydirigubbakcemile3

allah tamamına erdirsin mutluluklar..........

amiinn :Saruboceq:

Cnm çok tatlısınız yaa, çok yakışmışsınız, yüzünüzde n gülücükler hiç eksik olmasın inş.

teşekkür ederm canımm a.s.

Hayırlı olsunn cnm...
allah tamamına erdirsin inş....
Çok güzel olmuşsunn maaşallah...

teşekkürler a.s.

Allah tamamına erdirsin sizi inşallah

allah tamamına erdirsin canım..

allah tamamına erdirsin canımmm
bu arada çok güzel olmuşsun
mutluluklar dilerim
darısı başıma inşallah :Saruboceq:

aminn darısı tüm isteyenlere cnm a.s.

mutluluğunz gözlerinizden okunuyor.
çok yakışmışsınız, çok şeker olmuşsunz.
mutluluğunuz daimi olsun inşallh..

mutluluklar tatlım çok hoş bir mekan ve çok hoş bir çift herşeyiniz gönlünüzdeki gibi olsun...

hiç yakışmamışsıınız...nasıl tavladın çocuğu hayret büyü falan var işin içinde kesin...:)

çoluğunuz çocuğunuz eğer sorar ise kıskanç nedir anne abla die işte bunu örnek gösteriblrsiniz hatta terbiyesizede örnek verebilrsniz!!!! büyü evet aşkın büyüsü ama sen algılayabilrmisin orası çok şüpheli!!!!!:enbuyukkk:

çok tatlısınız allah bi yastıkta yaşlandırsın ömürboyu mutlu olun inş kıskananları ortadan 2ye çatlatınkaydirigubbakcemile2

herşeyiyle 4*4 lük olmuş allah mutlu etsin canım ömür boyu mutlu olursunuz inş darısı bütün bekarların başınaa kaydirigubbakcemile5dügün resimlerinide görmek dilegiyle kaydirigubbakcemile2

mutluluğunz gözlerinizden okunuyor.
çok yakışmışsınız, çok şeker olmuşsunz.
mutluluğunuz daimi olsun inşallh..

amiin cnm teşekkür ederimm a.s.

mutluluklar tatlım çok hoş bir mekan ve çok hoş bir çift herşeyiniz gönlünüzdeki gibi olsun...

amiin inşallah :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim cnm bu güzel yorumun için herşey gönlünce olsun Şeniz

herşeyiyle 4*4 lük olmuş allah mutlu etsin canım ömür boyu mutlu olursunuz inş darısı bütün bekarların başınaa kaydirigubbakcemile5dügün resimlerinide görmek dilegiyle kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim missfit darısı tüm isteyenlere a.s.

Küçük sandığın içindeki kozmetik malzemelerini görünce hatırladım, kaynanam bana nişan alışverişinde sormuştu ''makyaj malzemeside alıyımmı'' ?
Bu sorunun üzerine tabiikide hayır gerek yok benim var diyerek reddetmiştim.Resmi görünce hatırladım ve tekrar sinirlendim

o ilk resimdeki herşeyi onlar mı getirdi kız? benimkiler bunun 4 te birini falan anca getirdiler de senağlama bi tane oyalı havlu yoktu ya

ayyy canm çok hoş gözüküysunnn :)))
Allah mutluluğunuzu bozmasn mutluluklar cnm :))

Çok çok teşekkür ederim yorum yapan herkese..a.s.
İlk resimdekilerin hepsini onlar getirdi evet ama benim nişanlım tek çocuk o yüzden herşey ona fazlasıyla yapılıyor..
Önemli olan mutlu huzurlu olmak :1hug:

Canım maşşallah çok güzel melek gibi olmuşsun darısı başımıza:)

Ömrün boyunca mutluluklar dilerim.

ilk baktığımda dedim o nası bir nişan bohçası.anam anam yok yok için de:)sende çok tatlısın ama ya.morda çok yakışmış.ALLAH tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…