• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan resimlerim :) Mutluluğumun ilk adımı :)

Canım çok güzel görünüyorsun bebek gibi bir yüzün var Enişte beyde çok yakışıklıymış Allah sana bağışlasın :nazar: bohçanda epey büyükmüş benim nişan bohçamda tülbent bile yoktu nasıl olsa kızımız açık die koymadık demişlerdi annem o gün bugün söylenir aman senin bohçanı görmesin başımın etini yer valla :mymeka: düğün resimlerini ve evinide en yakın zamanda görmek dileğiyle mutluluklar canıma.s.a.s.
 
ne kadar tatlısın yahu....yerimseniben
ayrıca abiyenle salonun renk uyumu süpper......
:roflol:
 
kız düğün gibi olmuş valla...bi ömür boyu mutluluklar cnm..bohçan nişanlığın,enişte,saçın,herşeyin çok gzl
 
her şey çok güzel çok yakışmıssınız mutluukar dilerim.

bohçaya ne kadar çok şey konuluyor siz de öyle nerelisiniz canım?neden o kadar çok ouyor her şey merak ettim?düğünde de olacak mı bohça?

Canm teşekkür ederim biz İzmit'liyiz nişanlım Artvin'li bizde şaşırdık bu kadar çok görünce :) Nişanlım tek çocuk olduğu için abartmışlar yoksa bu kadar çok olmuyor bizdede düğünde böyle bohça olmuyor sadece eve çeyiz seriliyora.s.
 
hayırlı olsun canım, çok mutlu görnüyorsun Allah bozmasın. boçalarında süpermiş bir sürü çeyizliğin olmuş.
 
cok guzel olmussun canım masallah nısanlıgın bohcan herseyın sahane
canım benım Allah mutlulugunuzu daım etsın:))
 
hadi hayirli olsun ben niye daha yeni gördüm fotograflarini alla allah

cok cici olmusun. Bohcaninda masallahi var :-)
 
Mutluluklar canım valla ben sanki bu duyguyu hiç tadamıcakmışım gibi geliyo.. nebilim. CADIARZU
 
canım benim allah tamamına erdirsin inş. çok tatlı çıkmışsınız. artı getirilen bohçan acaip güzel ya herşey var bana getrilen bunun yarısı kadar bile değil kızdım bak şimdi kayınvaldeme :)
 
Fıstığım tebrik ederim..:1hug:

Ömür boyu mutlu,huzurlu ve neşeli yaşayınız..Allah sevginizi,aşkınızı daim etsin..a.s.

Sevgiler..
 
Son düzenleme:
Back