• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan resimlerim :) Mutluluğumun ilk adımı :)

oyy maşallah canım benim ne güzel olmussun sen öle a.s.
Her şeyi çok güzel maşallah bohcanda sanki ceyiz serilmiş gibi kaydirigubbakcemile3
Allah mutlulugunu daim etsin canım ömür boyu mutluluklar :nazar::nazar:
:1hug:a.s.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mutluluğumu bi kat daha arttırdınız :1hug: burcuözgem cnm Saçlarım postiş sahte sahte kaydirigubbakcemile3 benimkiler kısa olduğu için postiş taktırdım a.s.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim mutluluğumu bi kat daha arttırdınız :1hug: burcuözgem cnm Saçlarım postiş sahte sahte kaydirigubbakcemile3 benimkiler kısa olduğu için postiş taktırdım a.s.

ama bu kadar mı gerçekçi yaparlar yaaaa....
vallahi kendi saçın sandım :1shok:
bebişler gibi olmuşsun vallahii :1hug:

Cnm benim o senin tatlılığın :1hug: Güzel yorumların için teşekkür ederimm a.s.

Hayat87 çok tatlı olmuşsunuz. Allah tamamına erdirsin canım. İnşallah düğün fotolarınızıda görürüz..

Teşekkür ederim fatobrs seninde düğün resimlerini görürüz inş :)

oyy çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin ömür boyu mutlu olun siz emi a.s.:nazar:a.s.:nazar:

merak ediyodum acaba oldumu diye gamyoncuiremsu

gözün aydın canım en kısa zamanda düğününüzüde görmek nasip olsun inşallah :1hug:

hayılrı olsun allah tamamnıa erdirsin ama nişna bohçana bittim çok güzel hazırlanılmış inşallah herşey gönlünce olur

allah tamamına erdirsin..güzel dileklerin için saol..en güzel günlerinize sağlıkla ve sevgiyle olsun..mutluluklar canım.

her şey çok güzel çok yakışmıssınız mutluukar dilerim.

bohçaya ne kadar çok şey konuluyor siz de öyle nerelisiniz canım?neden o kadar çok ouyor her şey merak ettim?düğünde de olacak mı bohça?

allahım mutluluğunu daim etsin arkadaşım çok sevimli duruyosunuz ;:)))a.s.

çoohhhhhhhhh güzelll olmusunuz massallah gozlerının ıcı guluyor:))) allah düğününüzü de göstersin mutluluklar tatlım....

Canım benim çok tatlı olmuşsun...

O tatlı yüzün hep öyle güler inşallah Şeniz

Back