• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan pastası için yardım istiyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
121
1
316
Arkadaşlar merhaba benim 18 mayısta nişanım olacak ama evde yapacağız ailem ve birkaç arkadaşım ile birlikte pasta konusunda hala bir fikrim yok hem sade hem gösterişli birşey istiyorum ama bulamadım hala bana resim olarak gönderebilirmisiniz

$nişan pastası.jpg Benim nişan pastam bu olacak bence çok şık ve gösterişli :1:

Valla canım kaç kişilk bilmiyorum internetten buldum heralde yaptıracağım pastanede belirleyebilirim. :)

Evet pastan çok güzelmiş ben dün sadfe birşeyler istiyordum ama bir pasta gördüm çok hoşuma gitti tamamen fikrim değişti o pastayı görünce =) Seninkide çok hoş şimdiden hayırlı olsun

Sen içine sineni sevdiğini al tatlım benim nişana daha var ama işte insan heycanlanıyor yarınmış gibi :) Allah tüm sevenlere böyle mutlu güzel günler yaşatsın güzel pastalar yesinler :D :1::9:

Sen içine sineni sevdiğini al tatlım benim nişana daha var ama işte insan heycanlanıyor yarınmış gibi :) Allah tüm sevenlere böyle mutlu güzel günler yaşatsın güzel pastalar yesinler :D :1::9:
Benim 18 gün kaldı heycandan ölüyorum resmen bide tüm herşeyi ben hallediyorum aileme de bırakmak istemedim hiçbişeyi herşeyi içime sinerek yapıyorum inşallah çok güzel olucak

Kendin de yapabilirsin bu pastayı aslında zor olmuyor şeker hamurlu pasta yapmak. :) Allah tamamına erdirsin. :)

Back