- Konu Sahibi agresifkiz
Merhaba kızlar. Dert mi bilmiyorum ama çıkamadım işin içinden. 1-2 ay sonra nişan yapacağım ev mi dışarısı mı diye gidip gelirken eve karar kıldık. 30 civarı kişi olacak. Şimdi derdim şu ailem yemek işini ccatering ile anlaş hallet o kargaşada yemek yapmakla mı uğraşacağız diyor ama ben kendi yaptığımız bizim yemeklerimiz olsun istiyordum. Tamam dedim biraz araştırınca çok uçuk geldi fiyatlar örneğin 4-5 çeşit gün menüsü gibi düşünün 10-15 bin civarı paraya geliyor en ucuzuna kaçsam bile 7-8 bin gözden çıkarmam lazım. Parasını da geçtim ben açıkçası en güzeli en lezzetlisi olsun kendimiz yapalım kendi yaptığın gibi olmaz diye düşünüyordum ama annem pek oralı değil. Şimdi ilk kez bu olay başımıza geliyor nişan zamanı evde yemek hazırlama süreci sizce zor mu olmaz mı mesela 1 gün önceden iki çeşit kurabiye Amerikan salatası mercimek köftesi gibi şeyler yapılsa nişan günü de börek poğaça fırınlansa saçma mı olur. Ev süslemeye bir hün önceden organizasyon da gelecek o kargaşada uğraşılır mı? Bilmiyorum çok tecrübesiz kaldım sizlerin tecrübesi neydi ne tavsiye edersiniz?