Hiçbir şey demeyin. Biz de yapmadık böyle adetleri, sizin gibi hepsini aynı gün yaptık aradan çıktı. Ne güzel işte kadın mesafeli, karışıyor olsa daha rahatsız olurdunuz. Dertsiz başınıza dert almayın.
Karışıyor olsa rahatsız olmazdım. Bir arayıp iletişim kurmak veya bir ihtiyacın var mı yardım edilecek demek mi zor ama ? Komşum arkadaşlarım bile soruyor. Evladı var ortada. Mesafe olsa anlardım farklı bi uzaklıkta bu mesele. İnsanı üzüyor
ne kadar kötü bir bakış açınız var sizinAy lütfen , karışırsa görürsünüz gününüzü
Komşuya, arkadaşlarınıza ne yahu herkes aynı şeyleri yapmak zorunda değil ki evlenirken
Gidip de alacağınız her şeye karışsa neler olurdu haberiniz olsa hiç böyle bir konu açmayı bırakın düşünmezdiniz bile. Valla kaşınıyorsunuz
Ay onada okeyim. Sorun değil kendimde alırım bak üç beş çar çaput değeri ne sanki. Ama arayıp bir sorması bile hoşuma giderdi bu bile yeterli olurdu beklentim gelsin bana dünyayı alsın değil. Almasın ama bir arayıp sorsa bile yeterdi banabiz de yapmamıştık bu alışverişleri. kv neden bana giyecek don secsinsacma sapan adetler. biz de bu konuları görüşmedik hiç nişandan önce. zaten gerek de yok. kv arayıp alışveriş yapılacak mı dedi ben de hayır istemiyorum dedim öyle devam ettik. hiç uğraşmayın. sevgilinize söyleyip huzursuz edeceksiniz, ailesine belki tepki gösterecek insanlar da bu defa bir sorunları yoksa bile sizle bilenecekler. biz de nişandan önce bir kez görüsmüstük. milletin işi gücü var.
ne kadar kötü bir bakış açınız var sizinkonuşma tarzınızdan belli aslında sizin bu konuda büyük sorununuz olmuş heralde. İnsanlar benim ne giyeceğime karışmıyor mesela diyorlar ki yetişemediğin birşey varsa biz halledelim. Her ne olursa olsun konu yapabilecekleri birşey var mı diye soruyorlar. Ben olaylara sığ bakan biri değilim. Gönlüm ister ki güzellikler içinde yapılsın veya ilgilenilsin. Mevzu para değil yanlış anlaşılmasın bir ayakkabı kaç kuruş ? Para lafı yapacak biri değilim. Ama ben olaylara iyimser bakıp bi samimiyet olsun isterdim. Ben üzülüyorum bu tarz şeylere. Siz önce herkesi kendi bakış açınızdan çıkarın.
belki onlarda yoktur böyle seyler bilemeyiz? ilk defa cocuk evlendiriyorlarsa bilmiyor da olabilirler. bence hemen gaza gelip bilenmeyin su anAy onada okeyim. Sorun değil kendimde alırım bak üç beş çar çaput değeri ne sanki. Ama arayıp bir sorması bile hoşuma giderdi bu bile yeterli olurdu beklentim gelsin bana dünyayı alsın değil. Almasın ama bir arayıp sorsa bile yeterdi bana