Nişan Nişan Nişan Nişan

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Arkadaşlar yarın benim nişanım var ve evde yapacağız sırasıyla neler yapılıyor biraz bilgilendirirseniz beni çok sevinirim mesela yüzük takıldıktan sonra sözde oldugu gibi herkezi öpüyormuyuz tek tek bildiğim kadarıyla nişanda öyle olmuyordu sanki ama yinede emin olmak istiyorum.

canım hayırlı olsun önceliklea.s.
benim isteme söz nişan hepsi bi arada evde oldu geçen ekim ayındazemuszemus
önce nişanlımlar geldi hoş beş derken istemem oldu, sonra dedemiz yüzüklerimizi taktı, el öptük fotğraf çektirdik, sonra pasta kesildi yemek ikram edildi en son kahve ikram ettim ben misafirler aç geldikleri için aç açına kahve içmesinler diye düşündükkaydirigubbakcemile3
daha sonrasında da bohçalar verildi, sohbet ettik ve gece bitti...

yani anlayacağın bizde hepsi bir arada olduğu için süreç biraz farklı oldu

canım benim nişanıım büyük oldu
ve organizatör vardı herşeyi sırasıyla onlar yaptılar
misafirler geldiler herkes yerini aldı dans müziğimizle sahnede yerimizi aldık o sırada sahne açıldı
dans bitti belediye başkanı konuşma yapmak ve yüzük takmak için geldi
tebrik etti yüzük kesildi
pastamız geldi kesildi falan falan

Teşekkürler canım :) sözüm oldu benim zaten sözde o şekilde yaptık bizde ama nişan biraz daha kalabalık olucak bilmiyorum usulen nasıl olması gerekiyor insan acemilik yapabiliyor o yüzden yardıma ihtiyacım var

nişanda erkek tarafı gelir ilk önce bohçaları sererler bir odaya. sonra yüzükler takılır ve tek tek takı takar taraflar tabi bu arada el öpülür felan. yani tek tek el öpeceksiniz :)))) benimde en sinir olduğum şeydi nişan bişey değilde düğünde saatlerce ayakta mahvoluyor insan. birde topuklu giyiyoruz ne varsa sanki

Canım anladım peki takı takılırken zaten öpmüş oluyoruz ya birde onun haricinde herkezi öpmemiz gerekiyor mu acaba??

benimde nişanım başlamadan önce gelen misafirleri öptük tek tek
adet öyleymiş
sonra oynandı yüzük takıldı
takılar takılırken bida öptük
valla öpülüyor canım ama zor oluyorrmafoldumben

benım gecenlerde nısanım oldu ustelık salonda oldu
dusunun artık bır salon dolusu adamı tek tek hosladık :S

bunu yazalı bayağı geçmiş ama ben genede yazayım dedim:)

çarşamba günü yani ayın 19 unda kuzenimin nişanı oldu.. daha doğrusu söz nişan bir arada oldu..

ilk önce yüzükler takıldı.. sonra büyüklerin elleri öpüldü.. sonra biraz oynandı:).. sonra kahve ikram edildi.. sonra pasta kesildi ve ikram edildi yanında meyvesuyu ve diğer pasta çeşitleriyle birlikte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…