Nişan nişan müziği,nişan yastığı,nişen çiçeği yardıımmmmmmmmmm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
184
6
68
mrh arkadaşlar bir ay sonra nişanım olacak inşallah hangi müzikleri kullancam bilmiyorum nişan yastıgımı diktirmedim model bulamıom elbisem saks mavisi nasıl bir çiçek almaylıyım ?
teşekkürler şimdiden

canım bende 1 aylık nişanlı olarak snei çok iyi anlıyorum
nişan elbisesinde çiçek bana biraz abes geliyor gelinlikte oluyor zaten onun yerine takı için bileğine takabileciğin birşey yaptırabilirisn
takı yastığıda ya yaptırt yada hazırlar var onlara bak
nişan müziğide melif kibar mesaj olabilir evde olmucaksa benim o olmuştu

nişan yastıgı yerine tepsi daha iyi geliyor bana kalpli tepsiler var cok guzel duruyor..

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olsun, saks mavisi nişan çiçeği bir akrabam gittigidiyordan satıyor, ayrıntıları özel mesaj atarm, fiyatı da çok uygun, yapay çiçek ama canlı gibi duruyor...

nişan fotoğraflarında el çiçeği çok güzel oluyor ama, özellikle profosyonel çekimlerde harika görüntüler ortaya çıkarıyor bence...

Bu ara ilinçaltının dışa vurumu herhalde hep denk geliyorum nişan söz hazırlık sayfalarını geziyorum, Allah öncelikle tamamına erdirsin, darısı da başıma deyip bir giriş yapayım.
Ne trend şuan bilmiyorum ama nişan yastığındansa nişan tepsisi daha şık geliyor bana düşünmez misin acaba, çok güzel modeller var..
Çiçek için de dış mekan çekimi yapacaksanız anlaştığnız fotoğrafcının önerisiyle çok daha farklı ekipmanlar da kullanılabilir, fotografcınıza danısın isterseniz. İlla çiçek istiyorsanız da seçiminizi beyaz tek bir çiçekten yapsanız şık olur gibi geldi. Ama çiçek kullanmasanız da olur

ilgin için tşk ederim Allah tamamına erdirsin cnm elim boş kalmasın diye düşündüm müziğim kutsi melek olcak buldum onu yada mustafa ceceli sevgilim ben hareketli oyun müzikleri düşünmüştüm bulamıom salonda bazen abuk subuk şeyler çalıolar bide araba yazısı bulamıom hep nişanlıoz mutluyuz sevmiom öe şeyleri sen ne yazdırdın ?

amin darısı başına inşallah tepsi demode oldu artık degişik fikir lazım :)

öncelikle hayırlı olsun, saks mavisi nişan çiçeği bir akrabam gittigidiyordan satıyor, ayrıntıları özel mesaj atarm, fiyatı da çok uygun, yapay çiçek ama canlı gibi duruyor...

sen mesaj attın ama ben yzamıom bir link gönderebilirmisin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…