Nişan Nişan Merasimi Hakkında

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sanalcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
41
0
46
Çankırı
Arkadaşlar Merhaba,

Ben Aranızda Cok Yeniyim Ve Bi Kaç Gündür Yazdıklerınızı Yorumlarınızı Paylasımlarınıza Bakıyorum.

21 Mayısta Benımde Nişanım Var. Ve Kararsız Olduğum bir Konu Var Nişan Kıyafetim . . .

Ben Kabarık Nişan Kıyafetlerinden giymek İstiyıorum Ama Yakışmamasından Cok Korkuyorum...

Boyum 165 Kilom 70 . . .

Sizce Nasıl Durur Yakışır mı ?

Veya Nasıl Model Tercih Edebilirim . . .

Yorumlarınızı Bekliyorum Tesekkurler.

kabarık elbiseler kiloyu en çok gizleyen ve uzun boylulara en çok yakışan modellerden biridir.
sana tavsiyem beğendiklerin kabarık modeller ise git dene ve üzerinde gör başka modellere bakmaya öyle karar ver.
dediğim gibi belden aşağısı bol ve hareketli olduğu için göbek, basen bölgesindeki fazla kiloları kapatır.
bir de naçizane tavsiyem nişanına daha 4 ay var biraz spor ve diyet ile birkaç kilo versen daha iyi olabilir. bir de elbisenin altına göğüs altından başlayıp dizine kadar gelen korselerden giyebilirsin 1 beden daha ince gösterirsin.

Çok Tesekkur Ederım Bilgileriniz İçin :)

Öncelikle 5 Kilo Kadar Vermeyi Düşünüyorum Daha Sonrasınada Kıyafeti Denediğimde Belli Olacak :)

bence de kabarık bak kiloları saklar göbek,basen..hatlarını ortaya çıkartmaz..hem kınanda da giyersin ..

kabarık giymek istiyorsan bence de çekinmeden giy. diğer bir alternatif de göğüs altından itibaren bollaşan tiril tiril elbiseler. benim çok hoşuma gidiyor o tarz, özellikle etekleri parçalı ve hareketli olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…