• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan mekanları hakkında ...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Alice in Wonderland

Bir bebek yuttum sanki ...
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
12.366
1.334
248
hepinize merhaba bayanlar...
ben allah kısmet ederse bu yaz haziran yada temmuz ayında nişanlanmayı düşünüyorum erkek arkadaşımla...benim sorunum nişanımı evimde yapmak istemiyorum dışarda güzel ve yemekleri temiz ve uygun olan nezih bir mekanda yapmak istiyorum ayrıca masa süslemeleri falan masa üstü çiçek düzeni yapan bir yer olsun istiyorum ...
sizlerin bana tavsiye edebileceğiniz fiyatları çok uçuk olmayan yerler varmı ???
ordu evi olabilir,restaurant olabilir yada salon olabilir bu arada anadolu yakası tercihimdir...(istanbul anadolu yakası)
hepinize şimdiden teşekkür ederim...
yerimseniben

Merhaba Tuti,öncelikle elini çabuk tutup karar vermeni öneririm.Bizde bu yaz nişanlanıcaz ve 3 hafta boyunca nişan yeri aradık ve daha yeni tutabildik çünkü heryer dolu,nedenine gelince bu yılki düğün nişan gibi aktiviteler biraz öne kaydı çünkü işin içine ramazan girdi.Buarada bende anadolu yakasında oturuyorum,ordu evi öğretmenevi gibi yerler çoktan doldu yinede bi şansını dene,içkisiz olsun diyorsan çamlıca taraflarını öneririm.

Merhaba Tuti,öncelikle elini çabuk tutup karar vermeni öneririm.Bizde bu yaz nişanlanıcaz ve 3 hafta boyunca nişan yeri aradık ve daha yeni tutabildik çünkü heryer dolu,nedenine gelince bu yılki düğün nişan gibi aktiviteler biraz öne kaydı çünkü işin içine ramazan girdi.Buarada bende anadolu yakasında oturuyorum,ordu evi öğretmenevi gibi yerler çoktan doldu yinede bi şansını dene,içkisiz olsun diyorsan çamlıca taraflarını öneririm.

cnm benmim sana hayırlı olsun dilerim...
esasında üsküdarda hava lokali var deniz manzaralı bilirmisin orayı bilmiyorum ama orasını çok istiyorum bir ara oraya gidip mekan hakkında konuşucam bakalım yer varmı...
allah yardımıcımız olsun cnm gerçekten çok zor işler...
ayrıca çamlıca tarafını bir kaç arkadaş daha önerdi oralarada bakacağım artık bir yer olucak ama bakalım...sanada kolay gelsin cnm

yerimseniben

Back