- Konu Sahibi desert06rose
-
Mervecim çok güzel haberler okudum, hayırlı uğurlu olsun :) Sen bu işin üstesinden gelirsin merak etme :) tuzlu kahveyide unutma , ben yaptım içimde kalmadı
Merhaba arkadaşlaar, nasıl bakalım keyifleerben süperim, oohh be dün akşam çok güzel geçti yüzüklerimiz takıldı tuzlu biberli kahveyide içirdik canım benim ya acayip ter döktü
Merhaba arkadaşlaar, nasıl bakalım keyifleerben süperim, oohh be dün akşam çok güzel geçti yüzüklerimiz takıldı tuzlu biberli kahveyide içirdik canım benim ya acayip ter döktü
Çok sevindim hadi geçmiş olsun hep böle süper mutlu ol inş. =) sıra bize geldi valla hayırlısıyla bizde atlatırız umarım
evet canım sen artık atandın.nişan mı oldu söz mü?düğün ne zaman
Söz gibi oldu aslında aile arası ama tekrar nişan olmayacağı için nişanda diyebilriz sanırım. Düğünü biz aslında eylül ekim gibi düşünüyorduk, babam seneye bu zamanlara dediyani 2012 gelini olucam hayırlısıysa inşllh..
canım ya şimdi ben cumartesinden beri elbise bakıorum bulamadım kafama göre dün benimkiyle birlikte buldum dizde elbise yok dizin altında olacak yok elbise giyme pantolonla çık vs vs tüm hevesimi kırdı elbise aldırmamak için elinden geleni yaptı dayanamadım ağladım bugnde annesi aradı kadın nişan kız tarafına aittir deyip kestirip attı halbuki bizde mekan kıza diğer şeyler erkek tarafına aittir babam kabul etmez al sevdiğim dedin yabancı böyle yapar der çıkar kadın anlaşırız birbirimize zorluk çıkarmadan demiş anneme neyi anlaşacan nişan kıza ait dedin yani..herneyse işte nişan yapamayız diosanız bu pazar geldimizde yüzükleri takalım kendi aramızda demiş ya benim elbisem bile yok aldırmadı artık almamda ya hayallerimin içine edildi ben ne yapıcam yaa
canım öncelikle sakin ol
annen babanla konuşsun.baban eğer tamam gelince nişan taksınlar derse düz sade abiyeler var.tatlı hoş bi renk al sıyrıl işin içinden.önemli olan sizin mutlulugunuz bunlar teferruat üzme kendini.
ama baban yok söz-nişan ayrı olsun derse pazardan bile herhangi bi elbse giyebilirsin neler çıkmışki ağzım açık baktım ben elbiseler çok cici.
nişana gelince,nişanda erkek tarafı sadece kıyafeti alır.
çogu yerde ikramlıklarıda erkek tarafı alır.ama kıyafeti aldırırsın bi şekilde.
gerisinide orta yolu bulmaya çalış kuzum.
sakin olamıyorum annem de paniğe soktu beni olumsuz düşünceleriyleben bugünleri nası beklemiştim bölemi olacak zaten babamda doğrudüzgün konuşmuo babamında yok sonra nişan filan gibi şeylere karışacanı sanmıyorum sesi çıkmıo annem konuşuo sessizce dinlio yorum yapmıyo bile şimdi damadının adını söle desek onuda bilmiodur eminim hiç sormadı o kdr ilgisiz haftasonu gelecekler ve ben ne yapıcamı bilmiyorum
bu arada bizde de nişanda mekan kıza ikramlıklar ve kıyafet erkek tarafına aittirbu kadın nerden çıkardı hepsini kız tarafı yapar lafını anlamış değilim halbuki aynı şehirdeyiz herşeyimiz aynı nişan olursa ikramlıkları yine onlardan isticez kusura bakmasınlar kıyafeti mecbur alıcaklar kapının önünde düşünüoruz biz... sazcı tutması için bizde sazcıyıda erkek tutardı ama bunu biz yapalım dedik annemle... babam kabul ederse geriye sadece babamın ağzından çıkacak kelimeye kaldı yok tutmam onudamı ben yapıcam derse mecbur bu hafta kendi aramızda olur heralde eylül başıda düğün dio kaynana
1 aydır deişmediben senin yerinde olsam babamın bu duruma alışmasını birazcık daha beklerdim canım yaaaabelliki adam istemiyo ama sen de üzmek istemiyo.
yada en azından söyleyin nişan takcaklarmış desin annen.ne dyo bak bakalım ona göre hareket edersiniz
kaynana biraz dominant mı canımpeki annen ne diyo bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?