- 30 Haziran 2022
- 1.785
- 3.708
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte hep diyorum HCG kana geçmeden gebelik belirtisi başlamaz adet le aynı belirtiler olur bende aynı sizin gibi oldu adet agrısıyla öğrendim test yapmak geldi içimden istemsizce öğrendikten sonra başlıyor belirtilerHic belirtim yoktu dune kadar. Dun bi iki kez alakasiz yerde midem bulandi. Hatta hafif regl agrisi gibi agrim basladi bi sansimi deniyim dedim boyle cikti
Hadi inşallah güzel haberle gelBenimde kasıklarımda Ağrı var, eczaneden test aldım. 1 saat sonra yapacağım bakalım![]()
Kesinlikle, oncesinde belirti beklememek gerekiyomus hatta ben bu ay gun takibi de yapmadim. Salmistim tam olarak, sadece gun asiri calismalara devam ettik ne olur ne olmaz diye. Dun midem bulaninca suphelendim de oyle baktimİşte hep diyorum HCG kana geçmeden gebelik belirtisi başlamaz adet le aynı belirtiler olur bende aynı sizin gibi oldu adet agrısıyla öğrendim test yapmak geldi içimden istemsizce öğrendikten sonra başlıyor belirtiler
Cnm şuanda cok yeni 3 haftalık anca vardr bende böyle senin gibi 3 kala öğrendim hiç belirti bulantı kusma hiç bişey olmadı ilerleyen haftalarda sadece gögüslerim 3 beden büyüdü ve cok ağrıdı hiç stres yapma beslenmene dikkat et ilk 3 ay vitamin cok önemli bebek önce senin vitaminlerini cekiyor depolarını fulleAkintim ara ara oluyor ama her ayki gibi yani, hic yok diyemem ama normal bi zamandan farkli da diyemem. Gogus hassasiyeti falan da yok… konustukca supheye dustum![]()
İşte kafa vücut rahatlayınca bebişler ozman geliyor son adetin nezamndıKesinlikle, oncesinde belirti beklememek gerekiyomus hatta ben bu ay gun takibi de yapmadim. Salmistim tam olarak, sadece gun asiri calismalara devam ettik ne olur ne olmaz diye. Dun midem bulaninca suphelendim de oyle baktim
21 marttaydi canim dongum 28 gunİşte kafa vücut rahatlayınca bebişler ozman geliyor son adetin nezamndı
25 gün olmuş dedgiim gibi bebiş daha 3.haftanın içinde benim döngü le aynı bende 27 Mart'ta oldum 24.25 Nisan'da adet olmam lazım 25.gün bende test yapacagım 3 kala hayırlısı bakalım21 marttaydi canim dongum 28 gun
Nekdsr süredir deniyorsun ilk bebişmi olcak21 marttaydi canim dongum 28 gun
Bu sabah 36.2 çıktı. Günlerdir 36.3 36.4 arasi gidip geliyordu zaten. Zaten gece lekelenmem oldu sabahta 36.2 cikti. Lekelenmem olduktan sonra ateşin düşmesi de çok birsey ifade etmiyor sanki. Ve Günlerdir yüksek seyrediyor ates.Aynen kuzum cok kısa bir zaman zaten en saglıklı insanda bile 1 yıl içinde oluyor biz sadece hemen olsun istiyoruz 6 aydan sonra yüzde 50 kere cıkıyor şans cok normal bir durum aslında
Kaç cıktı en son ateşin cnm demmeki en son cıkan Ateş adet ateşin hergün sabah aynı saatte düzenli ölçüm yaptın mı mesela ben hergün 8 9 arası yapıyorum hiç şaşmadı 4 gün kalasıya birer derece düşüyor adet olana kadar 36.4 3 2 adet günüde 35.9 oldumu adetim geliyor gününde hiç şaşmadı aylardır 4 gün önceden anlıyorum adet olcagımı kimisi 36.5 6 larla adet olyor bunun için aylık tablo önemli çatlama ateşimde hiç şaşmadı hep tuttu test yapmadan ısıyla net anlıyorum artık
Hayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsinAkintim ara ara oluyor ama her ayki gibi yani, hic yok diyemem ama normal bi zamandan farkli da diyemem. Gogus hassasiyeti falan da yok… konustukca supheye dustum![]()
Kuzum önemli olan zaten adet yaklaşınca düşmemesi neyse ölçme ozman sen amin kuzum tez zamanda inşallahBu sabah 36.2 çıktı. Günlerdir 36.3 36.4 arasi gidip geliyordu zaten. Zaten gece lekelenmem oldu sabahta 36.2 cikti. Lekelenmem olduktan sonra ateşin düşmesi de çok birsey ifade etmiyor sanki. Ve Günlerdir yüksek seyrediyor ates.
Bide ateş ile ugrasmaya gerek yokmus anladigim bu.
Yani herseyin zamani vakti var bunun farkındayım sadece olmadikca üzülüyorum bende... Allahım cok bekletmeden nasip eder insallah![]()
Ekimden beri deniyorduk artik uzulmeye baslamistim. Hatta bugun test sonucu kadar o yarim saat icinde infertilite için randevu bakiyordumNekdsr süredir deniyorsun ilk bebişmi olcak
insallah guzel sonuclar alirsin sen de ama olmazsa da saldiginda oluyor gibi duruyor25 gün olmuş dedgiim gibi bebiş daha 3.haftanın içinde benim döngü le aynı bende 27 Mart'ta oldum 24.25 Nisan'da adet olmam lazım 25.gün bende test yapacagım 3 kala hayırlısı bakalım![]()
Cok tesekkur ederim umarim vardir ve iyi ilerler hepimiz icinHayırlı olsun cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin
Öncelikle hayırlı olsun canm bende senin gibi ekimden beri deniyorum çok kötüyüm bu günlerde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum artık psikolojim bozuldu infertilite için randevu nedir anlamadımEkimden beri deniyorduk artik uzulmeye baslamistim. Hatta bugun test sonucu kadar o yarim saat icinde infertilite için randevu bakiyordum
insallah guzel sonuclar alirsin sen de ama olmazsa da saldiginda oluyor gibi duruyor![]()
Adet olacagi gun sabah düşüyor da o gun de adet olunca zaten ates ile takibin pek anlami olmuyor ya bende onu diyorum canim. Bosa heveslendim bide. Düşmedi ateşim kac gündür heveslendim bende. 36.5 oldugu oldu 3 gün önce. Napalim nasip. Insallah Allahım geciktirmezKuzum önemli olan zaten adet yaklaşınca düşmemesi neyse ölçme ozman sen amin kuzum tez zamanda inşallah![]()
Iste asilama, tup bebek vs takibi icin hastanelerde kadin dogumcularin infertilite (kadin kisirligi) takip eden bolumleri oluyormus. Onlara bi gorunup gerekli tedavilere baslanmasini danisacaktim canimÖncelikle hayırlı olsun canm bende senin gibi ekimden beri deniyorum çok kötüyüm bu günlerde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum artık psikolojim bozuldu infertilite için randevu nedir anlamadım![]()