bat larımız yakın cnm benm bugün senin yarın güzel haberlerimiz olur inşallahYok canım o ben değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat larımız yakın cnm benm bugün senin yarın güzel haberlerimiz olur inşallahYok canım o ben değilim
Umarım tez zamanda çok hasret çekmeden sağlıkla gelir bebişlerimizHaklisin aslinda erken. Ama bir yandan da insan hevesleniyor hemen olsun istiyoro nedenle biraz da israr ediyorum aslinda aşılama fln birseylere baslayayim diye. Insallah gerek kalmadan kendiliginden olur
31 yasindayim 32 olcam bu yil. Nasip yaa. Bazen de diyorum daha bekar arkadaslarim var ben niye gec kalmis olayim diye..
Çok sagol canim seninde başın sağolsunAllahım o yasadigimiz acilari unutturacak kadar sevindirsin bizi insallah bebis haberleri ile
bazi testleri yaptirdik, genetik , pıhtılaşma, lupus falan. Sen yaptirmis miydin canim ? Pihtilasma yatkinligi cikti. Gebelikte igne kullanacaksin dedi doktorlar.
Dimi cok garip. Bu sabah nispeten düştü gibi oldu atesim ama zaten lekelenme basladiktan sonra ates düşse ne olur ... leke görünce anliyoruz zaten ne gelecegini. Valla 1 aydir kendimi bosa zorlamisim her sabah ates olcecem diye.Evet ben geçen ay her şeyi doğru yapmama rağmen 37’yle regl oldum
Amin canim aminnnUmarım tez zamanda çok hasret çekmeden sağlıkla gelir bebişlerimiz
Önceden tahlil önemli... ben sadece genel baktırdım pıhtılaşma çıkmadı. Genetik, lupus testleri yapılmadı. Devlet hastanesinde çok önemsemiyorlar ki. Özele gitmem lazım.
Bu arada, test yaptın mı?![]()
Aynen kuzum cok kısa bir zaman zaten en saglıklı insanda bile 1 yıl içinde oluyor biz sadece hemen olsun istiyoruz 6 aydan sonra yüzde 50 kere cıkıyor şans cok normal bir durum aslındaNasip ya ne diyeyim. Haliyle moralim bozuluyor. Üzülüyorum.. ve bir yandan da umudumu yitiriyorum haliyle. Belki cok uzun bir zaman olmadi ama yumurtlama catlama görüyorum hep testlerimde. Biliyorum vakti geldiginde olacak ama olacak gibi olup olmuyor ya iste o cok can yakiyor...
Kaç cıktı en son ateşin cnm demmeki en son cıkan Ateş adet ateşin hergün sabah aynı saatte düzenli ölçüm yaptın mı mesela ben hergün 8 9 arası yapıyorum hiç şaşmadı 4 gün kalasıya birer derece düşüyor adet olana kadar 36.4 3 2 adet günüde 35.9 oldumu adetim geliyor gününde hiç şaşmadı aylardır 4 gün önceden anlıyorum adet olcagımı kimisi 36.5 6 larla adet olyor bunun için aylık tablo önemli çatlama ateşimde hiç şaşmadı hep tuttu test yapmadan ısıyla net anlıyorum artıkBu arada kızlar bu ateş ölçme isi de nanaymış sankiben bu ay gayet güzel ölçüm yaptim takip ettim. Regl baslayacagina dair ne bir iısı düşmesi yasadim ne baska sey.. bilimsel seyler bile herkeste her zaman dogru olmuyormus demek ki. Arz ederim
![]()
Emin olmak için tekrar yapın yaparken dikkatli bakın ilk 5 dakikada yine idrar geçerken silik cıkması önemli sonrası değil inşallah dogru çıkmıştır testinizKızlar selam, bat 17 nisan bugün laboquick marka test yaptım ilk dkdan çıkmadı ben de bozulup işe daldım.
Yarım saat sonra falan WC’ye gittiğimde silik çizgi gördüm???? Sizce olabilir mi tekrarlamalı mıyım testi???![]()
Predictor daily ile tekrarladim 3 dkda silik bi cizgi ciktiEmin olmak için tekrar yapın yaparken dikkatli bakın ilk 5 dakikada yine idrar geçerken silik cıkması önemli sonrası değil inşallah dogru çıkmıştır testiniz![]()
Baya belli var canim kan testi ver bence hayirli olsun çok sevindimPredictor daily ile tekrarladim 3 dkda silik bi cizgi cikti
Cok tesekkur ederim umarim vardirBaya belli var canim kan testi ver bence hayirli olsun çok sevindim![]()
Tebrikler ozman cok yeni daha gecen arkadaşta böyle silik çizgiyle degeri 7 cıktı yeni idrara geçiyor henüz gününüzde var kesin var bence hayırlı olsun şimdiden adet günü kan verin bencePredictor daily ile tekrarladim 3 dkda silik bi cizgi cikti
Belirtin falan varmiydi merak ettimPredictor daily ile tekrarladim 3 dkda silik bi cizgi cikti
Cok tesekkurler bugun bi kan verip adet gunu yine vereyim diyorumTebrikler ozman cok yeni daha gecen arkadaşta böyle silik çizgiyle degeri 7 cıktı yeni idrara geçiyor henüz gününüzde var kesin var bence hayırlı olsun şimdiden adet günü kan verin bence
Baya belli var canim kan testi ver bence hayirli olsun çok sevindim![]()
Hic belirtim yoktu dune kadar. Dun bi iki kez alakasiz yerde midem bulandi. Hatta hafif regl agrisi gibi agrim basladi bi sansimi deniyim dedim boyle ciktiBelirtin falan varmiydi merak ettim
Akintin falan da mi yoktu bende akintim yok diye hamile değilimdir diyorum kendime hep bilmiyorum adetimi bekliyorum yarin doktor randevum var adetin ilk günü olmasi sorun olur mu kiHic belirtim yoktu dune kadar. Dun bi iki kez alakasiz yerde midem bulandi. Hatta hafif regl agrisi gibi agrim basladi bi sansimi deniyim dedim boyle cikti
Ayy bence hamilesinKızlar selam, bat 17 nisan bugün laboquick marka test yaptım ilk dkdan çıkmadı ben de bozulup işe daldım.
Yarım saat sonra falan WC’ye gittiğimde silik çizgi gördüm???? Sizce olabilir mi tekrarlamalı mıyım testi???![]()
Siz bilirsiniz tabi ama daha düşük çıkar degerin tekrar vermek gerekir beklesen daha iyi olur diye düşünüyorum kesin var ama sizde belli yani günün henüz geçmediği için diyorum cnm 4 haftalık bile olmamıştır sağlıkla ilerler inşallah tekrar hayırlı olsunCok tesekkurler bugun bi kan verip adet gunu yine vereyim diyorum![]()
Akintim ara ara oluyor ama her ayki gibi yani, hic yok diyemem ama normal bi zamandan farkli da diyemem. Gogus hassasiyeti falan da yok… konustukca supheye dustumAkintin falan da mi yoktu bende akintim yok diye hamile değilimdir diyorum kendime hep bilmiyorum adetimi bekliyorum yarin doktor randevum var adetin ilk günü olmasi sorun olur mu ki