• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar yumurtlama doneminde bel agrisi yaşayan var mı son 3 aydır her yumurtlama donemimde belim siddetli ağrıyor

Haklisin aslinda erken. Ama bir yandan da insan hevesleniyor hemen olsun istiyor 🥲 o nedenle biraz da israr ediyorum aslinda aşılama fln birseylere baslayayim diye. Insallah gerek kalmadan kendiliginden olur 🙏 31 yasindayim 32 olcam bu yil. Nasip yaa. Bazen de diyorum daha bekar arkadaslarim var ben niye gec kalmis olayim diye..

Çok sagol canim seninde başın sağolsun 🙏 Allahım o yasadigimiz acilari unutturacak kadar sevindirsin bizi insallah bebis haberleri ile 🙏 bazi testleri yaptirdik, genetik , pıhtılaşma, lupus falan. Sen yaptirmis miydin canim ? Pihtilasma yatkinligi cikti. Gebelikte igne kullanacaksin dedi doktorlar.
Umarım tez zamanda çok hasret çekmeden sağlıkla gelir bebişlerimiz 🙏
Önceden tahlil önemli... ben sadece genel baktırdım pıhtılaşma çıkmadı. Genetik, lupus testleri yapılmadı. Devlet hastanesinde çok önemsemiyorlar ki. Özele gitmem lazım.
Bu arada, test yaptın mı?🤩

Kızlar selam, bat 17 nisan bugün laboquick marka test yaptım ilk dkdan çıkmadı ben de bozulup işe daldım.
Yarım saat sonra falan WC’ye gittiğimde silik çizgi gördüm???? Sizce olabilir mi tekrarlamalı mıyım testi??? 😭😭😭

Eklentiler

• IMG_3007.webp
    IMG_3007.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 120
Evet ben geçen ay her şeyi doğru yapmama rağmen 37’yle regl oldum
Dimi cok garip. Bu sabah nispeten düştü gibi oldu atesim ama zaten lekelenme basladiktan sonra ates düşse ne olur ... leke görünce anliyoruz zaten ne gelecegini. Valla 1 aydir kendimi bosa zorlamisim her sabah ates olcecem diye.

Umarım tez zamanda çok hasret çekmeden sağlıkla gelir bebişlerimiz 🙏
Önceden tahlil önemli... ben sadece genel baktırdım pıhtılaşma çıkmadı. Genetik, lupus testleri yapılmadı. Devlet hastanesinde çok önemsemiyorlar ki. Özele gitmem lazım.
Bu arada, test yaptın mı?🤩
Amin canim aminnn🙏🙏 inşallah gecikmeden en yakin zamanda gelir bebislerimiz...
Canim evet bu cok kotu devlette bakmiyorlar hic. Ilk dusukse hadi git diyorlar. Yani insanlar kac kez yasasin istiyorlar bu olayi bilmiyorum.. bizim gittiğimiz dr biraz insafli idi de yapti bize testleri. Genetik ve pıhtılaşma testlerini. Pıhtılaşma yatkinligi cikinca da lupus vs testlerine baktir dedi. Ben valla drlardan zorla isteye isteye yaptirdim testlerimi hep.
Yok kuzum yapmadim test. Zaten gece lekelenme basladi. Sabahta devam ediyor. Tam sökülme olmadi ama ya yarin baslar yada gün icinde.

Nasip ya ne diyeyim. Haliyle moralim bozuluyor. Üzülüyorum.. ve bir yandan da umudumu yitiriyorum haliyle. Belki cok uzun bir zaman olmadi ama yumurtlama catlama görüyorum hep testlerimde. Biliyorum vakti geldiginde olacak ama olacak gibi olup olmuyor ya iste o cok can yakiyor...
Aynen kuzum cok kısa bir zaman zaten en saglıklı insanda bile 1 yıl içinde oluyor biz sadece hemen olsun istiyoruz 6 aydan sonra yüzde 50 kere cıkıyor şans cok normal bir durum aslında
Bu arada kızlar bu ateş ölçme isi de nanaymış sanki 😁 ben bu ay gayet güzel ölçüm yaptim takip ettim. Regl baslayacagina dair ne bir iısı düşmesi yasadim ne baska sey.. bilimsel seyler bile herkeste her zaman dogru olmuyormus demek ki. Arz ederim 🤭😒
Kaç cıktı en son ateşin cnm demmeki en son cıkan Ateş adet ateşin hergün sabah aynı saatte düzenli ölçüm yaptın mı mesela ben hergün 8 9 arası yapıyorum hiç şaşmadı 4 gün kalasıya birer derece düşüyor adet olana kadar 36.4 3 2 adet günüde 35.9 oldumu adetim geliyor gününde hiç şaşmadı aylardır 4 gün önceden anlıyorum adet olcagımı kimisi 36.5 6 larla adet olyor bunun için aylık tablo önemli çatlama ateşimde hiç şaşmadı hep tuttu test yapmadan ısıyla net anlıyorum artık

Kizlar bisey sorucam ben bugun yine adet olurum diye hastaneden randevu almıştım ama olmadım muhtemelen yarin olurum sorun olur mu gitmisken prolaktin hormonu falan baktirmak istiyorum bide bu ay için rahim filmi cektirmek için randevuyu adet zamanima denk getireyim demiştim

Kızlar selam, bat 17 nisan bugün laboquick marka test yaptım ilk dkdan çıkmadı ben de bozulup işe daldım.
Yarım saat sonra falan WC’ye gittiğimde silik çizgi gördüm???? Sizce olabilir mi tekrarlamalı mıyım testi??? 😭😭😭
Emin olmak için tekrar yapın yaparken dikkatli bakın ilk 5 dakikada yine idrar geçerken silik cıkması önemli sonrası değil inşallah dogru çıkmıştır testiniz🙏🏻

Predictor daily ile tekrarladim 3 dkda silik bi cizgi cikti
Tebrikler ozman cok yeni daha gecen arkadaşta böyle silik çizgiyle degeri 7 cıktı yeni idrara geçiyor henüz gününüzde var kesin var bence hayırlı olsun şimdiden adet günü kan verin bence

Hic belirtim yoktu dune kadar. Dun bi iki kez alakasiz yerde midem bulandi. Hatta hafif regl agrisi gibi agrim basladi bi sansimi deniyim dedim boyle cikti
Akintin falan da mi yoktu bende akintim yok diye hamile değilimdir diyorum kendime hep bilmiyorum adetimi bekliyorum yarin doktor randevum var adetin ilk günü olmasi sorun olur mu ki

Cok tesekkurler bugun bi kan verip adet gunu yine vereyim diyorum 🙏🏻
Siz bilirsiniz tabi ama daha düşük çıkar degerin tekrar vermek gerekir beklesen daha iyi olur diye düşünüyorum kesin var ama sizde belli yani günün henüz geçmediği için diyorum cnm 4 haftalık bile olmamıştır sağlıkla ilerler inşallah tekrar hayırlı olsun🙏🏻🎉

Akintin falan da mi yoktu bende akintim yok diye hamile değilimdir diyorum kendime hep bilmiyorum adetimi bekliyorum yarin doktor randevum var adetin ilk günü olmasi sorun olur mu ki
Akintim ara ara oluyor ama her ayki gibi yani, hic yok diyemem ama normal bi zamandan farkli da diyemem. Gogus hassasiyeti falan da yok… konustukca supheye dustum 😬😬😬😬

Back
X