Yaa çok sevinçliyim İnşallah hepimizin ki sağlıkla ilerler, diğer konuştuğumuz herkes de tek tek pozitif olsunCanim degerlendiremeyecekseniz siparisini ver gelecek aya degerlendirirsiniz. Elinde bulunsun hangi sehirdesin bilmiyorum ama cumartesi de kargolar calisiyor cumartesine yetisir anca en erken sanki
Canim bak bunda da çıkmışsss cok guzelllhep dualarimdasiniz gruptaki herkesss. Ayy daha yeni bir bebis amaaa. Cok güzel haberr. Saglikla ilerlesin.
Ben ovü testlerinde sürekli koyu kırmızı görüyorum pco sebebiyle daha önce kullandım aklımı kurcalayıp dueuyordu olmayacak zaten boşuna çabalamaya gerek yok bir yıl dolsun tedaviye giderimCanim degerlendiremeyecekseniz siparisini ver gelecek aya degerlendirirsiniz. Elinde bulunsun hangi sehirdesin bilmiyorum ama cumartesi de kargolar calisiyor cumartesine yetisir anca en erken sanki
Canim bak bunda da çıkmışsss cok guzelllhep dualarimdasiniz gruptaki herkesss. Ayy daha yeni bir bebis amaaa. Cok güzel haberr. Saglikla ilerlesin.
Canim inositol takviyesi aliyorsan bir yandan duzelmeye baslar ovu testleri de. Umutsuz olma. Hersey yolunda gider insallahBen ovü testlerinde sürekli koyu kırmızı görüyorum pco sebebiyle daha önce kullandım aklımı kurcalayıp dueuyordu olmayacak zaten boşuna çabalamaya gerek yok bir yıl dolsun tedaviye giderim
Hayırlısı artık umudum kalmadıCanim inositol takviyesi aliyorsan bir yandan duzelmeye baslar ovu testleri de. Umutsuz olma. Hersey yolunda gider insallah
Amin canım sağ olasın bence çatlama öncesi değerlendirmek çok daha önemli benim o şekilde tuttu. Yumurta çatladığında içerde sperm olması önemli. Senin de muhtemelen yarın çatlaman olur1 gün pik gördüm dün silik çıktı bugün daha azdı 2 gün değerlendirdik inşallah soldan yumurtlamisimdirda inşallah sağlıkla tutar canım
Adetim 12 gün geçince negatif 17. Günü bu gün tekrar yapmalı mıyım@asilemm21
@eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
@banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
@D u t
@beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
@soguknevalee
@ravenht
@NihaliMercimek
@miasununannisi
@maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
@gorkemlitavuk
@ilosi1310
E Esintii14
kızlar güncel durumlar nasıl, herkesin tablodaki son adet tarihi geçmiş, söylediyseniz ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.
herkesten güzel haberler duymak istiyorum <3<3
Niye olmayacağını düşünüyorsun canım ? Hormon testlerini yaptırdın mıBen ovü testlerinde sürekli koyu kırmızı görüyorum pco sebebiyle daha önce kullandım aklımı kurcalayıp dueuyordu olmayacak zaten boşuna çabalamaya gerek yok bir yıl dolsun tedaviye giderim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun pozitif
Benim 3 günde beta değerim 1 den 84 oldu regl günü beklemek lazım çok değişiyorBat 27 Nisan erken gebelik testi prodoctor negatif çıktı
Pozitif gözüküyor canım koyulaşma takip edip kan verKızlar bu sabah yaptm awox marka
Bir tane yaptırdım koyarım buraya ilaç vs vermedi bir 10 gün sonra tekrar gidip yaptıracağımNiye olmayacağını düşünüyorsun canım ? Hormon testlerini yaptırdın mı
Bu test adetliyken mi yapıldı peki ? Reglin 2 ya da 3. Günü yaptırılması lazım. Bi de prolaktinin yüksek çıkmış niye ilaç vermediBir tane yaptırdım koyarım buraya ilaç vs vermedi bir 10 gün sonra tekrar gidip yaptıracağım
Yok adet gecikmem olmuştu öyle yaptı bilmiyorum ilaç vermedi hatta takviyr falan da vermedi ben burda duyduklarımla birşeyler yapmaya çalıştım şimdi git bir ay sonra yine gel dedi sadeceBu test adetliyken mi yapıldı peki ? Reglin 2 ya da 3. Günü yaptırılması lazım. Bi de prolaktinin yüksek çıkmış niye ilaç vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?