- 26 Nisan 2008
- 5.013
- 2
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.841
ewrimcim bana .ok karışık geldi burası..sen yardımcı olacaksın artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewrimcim bana .ok karışık geldi burası..sen yardımcı olacaksın artık
canım benim olsun aslında bir yandan sevinmemiz lazım hamiş olmasak bile o çizgiyi gördük göremeyenlerde var kız bende hiçbir ilaç kullanmıyorum
:sm_cool: Merhaba arkadaslar... 6ncı haftama kadar bekleyemedim doktora gittim bugün çok şükür keseciğimi gördüm içindede bişeyler oluşmaya başlamış dedi doktorum 5+4 için sağlıklı ve normal bir gebelik dedi birde kalp atışlarını görebilseydik minişimin eeee... artık bir hafta 10 gün bekliyeceğim şuanlık içim rahatladı dilerim hayırlısıyla kucağıma almayı rabbim nasip eder arkadaslar. bu duyguyu tüm arkadaslarımda en kısa zamandada tatsın inşalllaaaaaaahhhhhhhhhhhh. hamişlerede sağlıklı hayırlı doğumlar....:teytey:
canım vallah bende öyle düşündüm bide üstüne demezmi yumurtalar ziyan olmasın tüp bebe yapalım.dedim ben bu aşılamayı yapmak için bileziklerimi bozdurdum kalsın dedim benim okadar param yok dedim salak kadın yine bekleriz dedi bende sinirle çıktım kafam karıştı işte inşallah normal yolla tutarda fazla beklemem 3.senem mayısta doluyor ve elimde hiç bir şey yok umudumu kaybetmek istemiyorum ama eşimin gün geçtikçe hareket azlığı oluyor korkuyorum yaniNeşecim valla seni deneme tahtasına tutmuş gibi geldi . neo bu gün git yarın gel çocuk oyuncamı bide zaten öyle olmuşken bile senin yumurtalarını ziyan etmış ben olsam başka dr giderdim.
canım ya allah bağışlasın kızını sana inşallah yakın bir zamande 2.yavrunuda kucağına alırsın.canım bozma moralini boşver.bazı doktorlar nedense densiz oluyor biraz.banada denk gelmişti öylesi.evleneli birkaç ay olmuştu neden hamile kalamıyorum diye doktora gittim kadın muayene ederken sende miyom var iltihap var senin çocuğun olamaz zor dedi.aşağı kata in hemen rahim filmi çektir dedi.yıkıldım resmen terk ettim hastaneyi.tam 2aysonrada hamile kaldım ve kızımız 9 yaşında şuan.kısmetse 2. için uğraşıyoruz şimdi.
canım hamilesindir inşallah bide kanda baktırsan tam süper olacakyerimsenibenkılar bi yardım edin bana,kafam karışt iyice benim bugün 3.günüm adet gelmedi,sabah bi test yaptımçok silik ,zor görünebilen bir çizgi çıktı,rengi açık pembeydi,ardından ucuz bir test alıp yaptım oda ilk 5 dak.içinde açık pembe ama çok silik bir şekilde çıktı benneyaptımki
tebrikler allah sağlıklı saat ve uzun ömürlü bir bebiş versin sana ve kolay doğum nasip etsindıptısım bugün test yaptım canım hamileyim sanırım
hoşgeldin canım aramızaa.s.kıslar ben yeni üyeyim sağ taraftaki bilgiler nası geliyo oraya anlamadım da.... ve bugünlük galiba kaçmak zorundayım inş. tanışmak üzre herkesle....
herkese merhabalar bende yeni geldim siteye ....
masumm evrimm..buldum sizi
neşeli hoşbulduk canım...umarım fazla yabancılık çekmeden aranıza kaynaşırım...
hehe bende bugün izmir kk toplantısına gittim :teytey: manyak eğlendim kızlar. yanlız dikkat ettim amma geziyorum ben şu aralar. sosyalleştim iyice :roflol:
kılar bi yardım edin bana,kafam karışt iyice:uhm:benim bugün 3.günüm adet gelmedi,sabah bi test yaptımçok silik ,zor görünebilen bir çizgi çıktı,rengi açık pembeydi,ardından ucuz bir test alıp yaptım oda ilk 5 dak.içinde açık pembe ama çok silik bir şekilde çıktı laelaelaelaelaebenneyaptımki