- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.781
GİZNUR GİZNUR BREK BREK NERDESİN ..............................................................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben acıl tıp teknısyenıyım acıl servıs hemşiresi gibim bişiyy korkma sevdıklerıme kıymam ben jeyyar :asigim:
neyı nasıl yapıyonuz bakam bana da ögretın :roflol: gelişmiş cevaptan yapılıyo bu sanırı dımı arkıdıslerr
kıslar siz benim yazdıklarımı görmüyonuz mu...yeni arkadaşlar istermisiniz forum sayfamıza dedim...ama kimse duymadı beniii
kıslar siz benim yazdıklarımı görmüyonuz mu...yeni arkadaşlar istermisiniz forum sayfamıza dedim...ama kimse duymadı beniii
acıl tıp teknısyenı acilde hemşirelık yapar bıde 112 ambulanslarda hemşirelık yapar hemşireden bı farkımız yok yaneee ama bıraz daha adrenalınlı gecıyo bıze göre hayat bu kadarr
evrimmm geldim şekerim tavsiyelerden yola çıkarak herkese merhaba ....süprizzzzz
kızlar size doyum olmaz ..benim kociş geldi ona biraz ilgi göstereyim demi hepiniz öpüldünüz.. funda bu sefer çıkıyom sakınbana laf atma ...süprizzzzz