dıptısım yazdıklarını yeni gördüm daha...eh be arkadaşım sen bana bi sorsana...bak ben 2 yıllık evliyim ve 1,5 senedir tedavi görüyorum...ilk gittiğimde doktorum bana 2 ay kendi haline bırakalım dedi...olmadı..2 ay sonra gittim gonophene e başlattı...4-5 ay kullandım...olmadı...dozunu yükseltti....gününü 1 gün fazla iç dedi..yani 5 günse 6 gün iç dedi sabah-akşam....bu gonophene tedavisi nerden baksan 7 ay sürdü...olmayınca klomen e geçti...onuda aynen gonophene gibi 2 ay süreyle 5 er gün kullandırtıp çatlatma iğnesi yaptı ....yine olmadı...şubatta düşük yaptım...son 2 aydır da klomen i 6 gün asabah-akşama çıkardı ve çatlatma iğnesi yaptı yine...bu ay yumurta gelişimi olmayınca adetimde biliyosun epey gecikti ...duphaston kullan 5 gün hastalanınca gel dedi...önümüzdeki ay ya klomen in dozunu arttırırız yada iğneye belki geçebiliriz dedi...düşünsene arkadaşım 1,5 sene oldu adam hala daha diretiyor....ancak daha bu ay geçecez heralde iğneye..tabi karar değiştirip hap kullanacaz demezse...senin doktorun sende ve eşinde bi problem olmamasına rağmen neden bu kadar aceleci davrandı anlamadım...bi düşün derim..ben sana izmirde bi doktor önermiştim ...istersen bi git..
:bbo::bbo: