- 25 Ocak 2008
- 2.034
- 4
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.041
gecmis olsun canim.. bu sefer insallah iyice tutunacak annesine
inşallah cancazım eyvah funsa geldi kızlar yine ortalık karışacak kafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun canim.. bu sefer insallah iyice tutunacak annesine
yanılmıyosam cerez çınlattı kulaklarımıklava:
kızlar alın sizi bi soru.bu sayfalara resim nasıl koyuyosunuz.mesela dıptıscım atatürk resmi koymuş.nasıl oluyorda oluyor bu yahufisfisfis
Şenizarkadaşlar sizlerle dertleşip sohbet etmek çok güzel ayrılamıom. ama şimdi kocacımın karnını doyurayım dimi . ona çok ihticım var anam iyi beslemem lazım. heppinizi
basladi yine sırnaşık şey bilen beri gelsin.. bende bilmiyorum
cerez yandın kızım sen kaldıkmı başbaşananiknanik
bisicik olmaz ba.. cerezim ya.. olsa olsa yersin beni.. canin sag olsun onada
da.. dün benim regl fgünümdü olmadim.. heveslenimi heveslenmimi :uhm:
kaç senedir almanyada yaşıyosun cerezcim
kizlar selam ben dün giremedim anemler türkiyeye gidecek onlara yardim ediyorum:)
ben size balsurati soracaktim ne yapti adet oldumu bi haber varmi??
kizlar selam ben dün giremedim anemler türkiyeye gidecek onlara yardim ediyorum:)
ben size balsurati soracaktim ne yapti adet oldumu bi haber varmi??
slm kizlar nasilsniz ne var yok.arkidisler adetim 3mayis gecen ay 6 nisanda oldum 24de bir gelmisti ben adet bittikten sonra hergün calisma yaptim yumurtlama bittikten sonra biraktim.yumurtlama dönemim bitince akintim kesildi ve 5gün sonra basladi nerdeyse bihaftadir cok yogun gelioyr beyaz ve seffaf olarak bu hafta sonu resmen adet sancisi cektim karnim kasiklarim belim koptu böyle.suanda kasiklarim geriliyor aciyor.gögsümün uclari hafif acimaya basladi ya böyle erken belirtiler olabilirmiki.