- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.841
canım ya sana zahmet benim tarihimi değişirmisin.. sanırsam bu ay biraz geç olucam..15 diil 18 mayıs düzeltirmisin.. çok teşk:))..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar gece resmen ağrıyla uyandım tam 5 te. karnımın üstüne yatamıyorum. ya da yan da yatamadım. ayy nasıl bi tuhaf. sırt üstü yatınca bi şey yok. 5 te kalktım sonrada uyku kaçtı ama kocişi gönderince yattım yine
canım ya sana zahmet benim tarihimi değişirmisin.. sanırsam bu ay biraz geç olucam..15 diil 18 mayıs düzeltirmisin.. çok teşk:))..
neden acaba canım...daha gününede varmış...CADIARZU
canım sende 18 yazıyo ama galiba 14 olacak. tam emin değilim 12 ya 14 heralde. ama regl olacak olsam şişerdi bööööle davul gibin. ayy kızlar bilmiyorum ya. ümitlenmek de istemiyorum işte. ikisi de birbirine benziyo. ama göğüs uçlarım da bi sızlıyo ki sormayın.
ayyy bi de rüyamda doğum yapmışım bebeğimi emziyorum. ama bebek benimle konuştu bi de çok ilginçti.
ayyy bi de rüyamda doğum yapmışım bebeğimi emziyorum. ama bebek benimle konuştu bi de çok ilginçti.
kedim, insallah icine dogmustur, hamilesindir..
bebegin seninle konusmasinida geveze olacagina yoralim :roflol:
bu durumda bebegin kiz olucak demektir yerimseniben
bu isin sakasi tabii.. hayirlisi olsun canim a.s.
ayy inşallah canım. sağlıkla gelsin annesine de ben onu beklerim. ama endişe ediyorum aynı şey olursa diye biranönce öğrenip takipe alınsın istiyorum.
belirtiler çok keskin canım ya.. bakalım bugün alabilirsem yarın sabah yapıcam. erken ama çıkar gibi geliyor bu kadar belirtiye.
insallah yarin hayirli haberlerle gelirsin canim... biz bebekler pek bi nazli baksana.. bekletiyorlar bizleri. ama canlari sag olsun..
anne olmadan fedakarlik yapanlardaniz diyorum bazen. sabirla bekleemek bile fedakarlik..
sorma ya... kız olursa naz mı koysak napsak..
ben geldimmm kızlar naberler bakalım....