neden heyecan yatım giderken anlamıyorum.....kociş zaten götürmek istemedi beni..ben götürmem karışmam dedi...annem ve bir arkadaşımla birlikte gittik....kadın sordu adetin yenimi bitti diye evet dedim...bizden gelirken bir kalıp sabun temiz bir havlu ve eski bir çarşaf istedi..götürdükk..önce beni yüzüstü yere yatırdı....belime ayağıyla basıp sol kolumla sağ ayağımı-sağ kolumla da sol ayağımı çekti hareket falan yaptırdı ama belime yüklendi...sonra sırtüstü yatırdı ama kalçamı çekyatın üzerine koydurttu...yani kalçam ve aşağısı çektatın üstünde belimden yukarısı ise yerde yatar bi pozisyonda....kasıklarıma bişeyle yaptı..bastırdı....ovaladı...yaklaşık 10 dk bişeyler yaptı hemde dua okudu fısır fısır.....sonra tam kasığımın ortasında bi noktaya bastırdı ve sen üşütmüşsün dedi....ama acıdı ...bir ara gözlerimden yaş geldi kadın kasıklarımı bastırdıkça.....sonrada tam o bastırdığı noktaya heralde destek amaçlı sabunu koydu ve havluyla belimden o sabunu iyice bağladı..ardından çarşafı da belimden kasıklarıma kadar sıkıca bağladı ama annemle ikisi öle bi sıktılar ki nfes alamadım....eve git kocanla ilişkiye gir bu gece mutlaka dedi...tuvalet hariç sakın kalkma dedi...ilişkin bittikten hemen sonra daha toparlanmadan yavaşça belindekini çıkar dedi...ve öle yaptım...şimdide uzanıyorum...