- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.041
ben varım kız sımdı cıkıyordum bende
Hoşgeldinnnnn a.s.
nereye yaaaaaa ..............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım kız sımdı cıkıyordum bende
Hoşgeldinnnnn a.s.
kızlar ben daha adet olmadım.beklemedeyim.tarihimi 3 mayıs olarak vermiştim.gecıkme olursa dıye.ama 30 nisanda adet olmam lazımdı.yarın test yaptırıcam.benim için dua edin.a.s.
kızlar ben daha adet olmadım.beklemedeyim.tarihimi 3 mayıs olarak vermiştim.gecıkme olursa dıye.ama 30 nisanda adet olmam lazımdı.yarın test yaptırıcam.benim için dua edin.a.s.
yaw senin yeşil tüpler çoğalmış habire yumurluyo bunlar.benimki duruyo :roflol:
Kız çoğalma yok aynılar yıne :roflol:
yaa funda yaa benım göğüsler başladı acımaya yıne dun adetım bıttı
:a015:ben didiyom kızlar hayırlı akşamlar size
inşallah canım hayırlısı olur senin için...kızlar ben daha adet olmadım.beklemedeyim.tarihimi 3 mayıs olarak vermiştim.gecıkme olursa dıye.ama 30 nisanda adet olmam lazımdı.yarın test yaptırıcam.benim için dua edin.a.s.
Bende ilk defa bu ay oldu adet bitimi ağrı geçerdi.şimdi aynı yine adet olcakmışım gibi1aydır aynı dert bendede var neden anlamadım
yaklasık ıkı haftadır sol kasıgımda batma var.adet günümde aynı adet sancısı gibi karın agrılarım oldu.2 gün sürdü.adet olucam kesin dedim ama olmadım.sonra sancılar kesıldı.su anda hiç adet sancıcı yok.sadece sol kasıkta batmalar devam edıyor.insallah bebiştendir o batmalar.bugunle beraber 5 gün geçti.nurcum peki regli olucakmışsın gibi ağrın oldumu
Bende ilk defa bu ay oldu adet bitimi ağrı geçerdi.şimdi aynı yine adet olcakmışım gibi
yaklasık ıkı haftadır sol kasıgımda batma var.adet günümde aynı adet sancısı gibi karın agrılarım oldu.2 gün sürdü.adet olucam kesin dedim ama olmadım.sonra sancılar kesıldı.su anda hiç adet sancıcı yok.sadece sol kasıkta batmalar devam edıyor.insallah bebiştendir o batmalar.bugunle beraber 5 gün geçti.
peki kafein çok tüketiyormusun ondanda oluyo bazen bende
:roflol:sağ taraftaki gibi balsurat sıyırdı yine:roflol:
Fundaaa ben hala buna yoruyorum göğüslerikafamçokkarıştı tam sıyırdım bu sefer
hamişmiyim acaba diyemi düşünüyosun.