Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bilgi için teşekkürler, eşimde oligospermi var. Kullandığı takviyeleri nasıl kullandı? Her birini aynı gün mü yoksa bittikçe diğeri mi?

Yaa kuzum seni görmek ne güzel hala inanamıyorum rüyada gibiyim. Ben kırdım zinciri hepiniz peşimden geleceksiniz ❤ hiç ayrılmayacağız. Belki bir iki ay oynar aramızda ama bu sene hepimiz hamile çıkacağız Allahın izniyle kuzum. Sen de benim hep aklımdasın

Sağol kuzum çok teşekkür ederim. Yok kuzum pro ve havuz yapılmadı. Son opuda 2 embriyom oldu. Dondurulmuş 3. Gün çift embriyo transferi oldum.
Ayyy çok sevindim çok! Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederimm çok Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hep dua ediyordum şimdi daha çok edeceğim kuzum. Peş peşe alacağız haberleri ❤ ben kapıyı araladım. Hepiniz geleceksiniz
Canim seni çok tanımıyorum ama çok sevindim tebrikk ederim sağlıkla kucağına al inşallah bebisini
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Bilgi için teşekkürler, eşimde oligospermi var. Kullandığı takviyeleri nasıl kullandı? Her birini aynı gün mü yoksa bittikçe diğeri mi?
Canım birini seçip onu kullandı. Genelde iki ay birini, sonraki iki ay birini gibi dönüşümlü kullandı. Hepsini de kullandı. Her gün içti. Sanırım proxeed sabah akşamdı. Diğerleri günde bir.

Kızlar merhaba testim silik çıktı diye kan verdim 2,77 çıktı o hastanede daha önce çok kan verdim hep <1.20 çıktı acaba yükselir mi

Kızlar merhaba testim silik çıktı diye kan verdim 2,77 çıktı o hastanede daha önce çok kan verdim hep <1.20 çıktı acaba yükselir mi
Tek test mi yaptınız ? Değer çok düşük normalde çıkmaması lazım testte . Ben öyle biliyorum.
İnşallah güzel haberler alırsınız

Hadi inşAllah bekleyen isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberini verir

Edacımmm tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun canımmm... Geçen yaz aynı gruptaydık. Uzun bir süre de devam etmiştik orada. Sonrasında da hep takip ettim sürecini ve gerçekten çok çok mutlu oldum. Rabbim sabrının mükafatını verdi sonunda, kucağına almayı da sağlıkla nasip edecektir inşallah <3

Mutlu haber alan herkesi tebrik ederim, sağlıkla alın inşallah kucağınıza sizin müjdeleri okudukça benim yüzüm güldü.. Dualarınızda bize de yer verin tez zamanda biz de bu mutlu habere kavuşalım inşallah

Yaaaa çok şükür çok sevindim buraya kadar heyecanla okudum yazışmaları sağlıcakla artsın değerin veee sonra da sağ salim kucaklarınızda olsun bebeklerin Allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize kuzumm

Çok çok teşekür ederim, Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşalah ❤

İnşallah peşinden gelicez kuzum bizden kopma sakın izle bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…