- 27 Ocak 2024
- 527
- 380
Selam canım tanidim seni başka topictenKızlar merhaba bi şey sorucam, 2 gün önce pikti bugün çatlama. Sizce ilerleyen günleri de değerlendirmek gerekir mi
Bilgi için teşekkürler, eşimde oligospermi var. Kullandığı takviyeleri nasıl kullandı? Her birini aynı gün mü yoksa bittikçe diğeri mi?Amin canım çok teşekkür ederim
36 yaşındayım
2 yıldır bebek istiyoruz.
4 aşılama oldum, negatif oldu
Rahim filmim temiz çıktı
Öğrendim ki amh değerim 0.44, yani rezerv düşüklüğü var. Tüp bebeğe başladık.
Fsh 11.8
İlk tüp bebek denememde yumurtam gelişmedi iptal oldu.
İkinci denememde bir yumurtam oldu. Transfer edildi ama tutmadı.
Üçüncü denememde çok şükür 2 embriyom oluştu. 3. Gün çift embriyo transferi oldum. Ve tuttu çok şükür
Erkek için proxeed veya maxigo veya ımpryl
Kadın için maxijuno veya ımpryl tavsiye edebileceğim takviyeler. Bunlara ek olarak omepa q10 da kullanabilirsiniz.
Yaa kuzum seni görmek ne güzelAy gözlerime inanamıyorum mutluluktan zıpladım resmengirip girip sana bakıyordum her zaman dualarımdaydın canım benim şimdi tekrar bir bakayım dedim kiiii müthiş bir haberle gelmişin Hayırlı olsun sağlıkla gelsin İnşAllah
Sağol kuzum çok teşekkür ederim. Yok kuzum pro ve havuz yapılmadı. Son opuda 2 embriyom oldu. Dondurulmuş 3. Gün çift embriyo transferi oldum.Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın
Benimde rezervim düşük 32 yaşındayım bizde 1 sene 4 aydır istiyoruz olmadı benim amh çok ci düşük 003 tü şimdi 001 cıktı coj çaresiz hissediyorum kendimi. Fsh benin stresim ve yaptigim yanlis uygulamae yuzunden 34 ten 50 ye sonra da 74 e cikti. Su an geri dusmus 35 su an. Doktor havuz yapacağını ve prp yapacağını söyledi sende de prp ve havuz sistemi oldu mu acaba ?
Çok teşekkür ederimm çokAyyy çok sevindim çok! Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hep dua ediyordum şimdi daha çok edeceğim kuzum. Peş peşe alacağız haberleriKuzum benim edoşum aylardır burdayız hep birlikte aynı yoldayız birlikte çok şeyler paylaştık kardeşimsiniz siz artık bir yerde. Ben bi ablamın hamilelik haberinde böyle heyecanlanmıştım ama inan sende daha çok heyecanlandım günlerdir seninle gün saydık biz debu zinciri birinin kırması gerekiyordu ve sen kırdın artık biz de arkandan gelicez inşallah sen taze hamişimizsin duaların kabul olur senin bize çok dua et olur mu canımın içi
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuCanim seni çok tanımıyorum ama çok sevindim tebrikk ederim sağlıkla kucağına al inşallah bebisini
Canım birini seçip onu kullandı. Genelde iki ay birini, sonraki iki ay birini gibi dönüşümlü kullandı. Hepsini de kullandı. Her gün içti. Sanırım proxeed sabah akşamdı. Diğerleri günde bir.Bilgi için teşekkürler, eşimde oligospermi var. Kullandığı takviyeleri nasıl kullandı? Her birini aynı gün mü yoksa bittikçe diğeri mi?
Tek test mi yaptınız ? Değer çok düşük normalde çıkmaması lazım testte . Ben öyle biliyorum.Kızlar merhaba testim silik çıktı diye kan verdim 2,77 çıktı o hastanede daha önce çok kan verdim hep <1.20 çıktı acaba yükselir mi
Böyle çıkmıştıTek test mi yaptınız ? Değer çok düşük normalde çıkmaması lazım testte . Ben öyle biliyorum.
İnşallah güzel haberler alırsınız
Adetin kaç gün gecikmiş di canımBöyle çıkmıştı
Geçmedi daha 20si adet tarihim. Şimdi bir tane daha kaset test yaptım ondada silik çizgi çıktı. Doktorum cumartesi tekrar kan ver bu değerin üstünde çıkması lazım dediAdetin kaç gün gecikmiş di canım
Testin resmini atarmisin canımGeçmedi daha 20si adet tarihim. Şimdi bir tane daha kaset test yaptım ondada silik çizgi çıktı. Doktorum cumartesi tekrar kan ver bu değerin üstünde çıkması lazım dedi
5. Dk böyle. Kaset test olduğu için erken gebelik kadar belli değil ama yinede elimde daha iyi görüyorumTestin resmini atarmisin canım
Hadi inşAllah bekleyen isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberini verirYaa kuzum seni görmek ne güzelhala inanamıyorum rüyada gibiyim. Ben kırdım zinciri hepiniz peşimden geleceksiniz ❤ hiç ayrılmayacağız. Belki bir iki ay oynar aramızda ama bu sene hepimiz hamile çıkacağız Allahın izniyle kuzum. Sen de benim hep aklımdasın
İnşallah değerin artar canım5. Dk böyle. Kaset test olduğu için erken gebelik kadar belli değil ama yinede elimde daha iyi görüyorum
Erken gebelikte var ama diğerinde pek göremedim ben5. Dk böyle. Kaset test olduğu için erken gebelik kadar belli değil ama yinede elimde daha iyi görüyorum
Yaaaa çok şükür çok sevindim buraya kadar heyecanla okudum yazışmalarıHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Kıızzzzlaaaaaarr ❤❤❤❤❤
YEĞENİNİZE merhaba deyinnnnnn
İnanamıyorummmmmmmm
Değerim 119du galiba, heyecandan duyamadım ❤❤❤❤❤ cuma tekrar kan vereceğim.
BEBEĞİM BENİMLE ❤
Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsıntüm kalbimle dinliyorum. İnşallah sağlıkla ilerler
Çok çok teşekür ederim, Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşalah ❤Yaaaa çok şükür çok sevindim buraya kadar heyecanla okudum yazışmaları❤ sağlıcakla artsın değerin veee sonra da sağ salim kucaklarınızda olsun bebeklerin Allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize kuzumm
İnşallah peşinden gelicez kuzum bizden kopma sakın izle biziYaa kuzum seni görmek ne güzelhala inanamıyorum rüyada gibiyim. Ben kırdım zinciri hepiniz peşimden geleceksiniz ❤ hiç ayrılmayacağız. Belki bir iki ay oynar aramızda ama bu sene hepimiz hamile çıkacağız Allahın izniyle kuzum. Sen de benim hep aklımdasın
Sağol kuzum çok teşekkür ederim. Yok kuzum pro ve havuz yapılmadı. Son opuda 2 embriyom oldu. Dondurulmuş 3. Gün çift embriyo transferi oldum.
Çok teşekkür ederimm çok❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hep dua ediyordum şimdi daha çok edeceğim kuzum. Peş peşe alacağız haberleri❤ ben kapıyı araladım. Hepiniz geleceksiniz
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Canım birini seçip onu kullandı. Genelde iki ay birini, sonraki iki ay birini gibi dönüşümlü kullandı. Hepsini de kullandı. Her gün içti. Sanırım proxeed sabah akşamdı. Diğerleri günde bir.
ya canım cok cok sevindim cok güzel bi anne olacagına eminim bu sefer olumlu olacagını zaten hissetmiştim rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahÇok çok teşekür ederim, Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşalah ❤
Yaaa canım çok teşekkür ederimya canım cok cok sevindim cok güzel bi anne olacagına eminim bu sefer olumlu olacagını zaten hissetmiştim rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah