Anladım canım eşin iş için yanında olamıyordu galiba. Bende iyiyim canım geçen ay yine kimyasal geçirdim bu ay hsg çektirdim bakalım bekliyorumCanimm yumurtlama zamanlarini birkac aydir degerlendiremedim o yuzden hamilelik ihtimalimde olmadi arada girip cikiyorum siteye kuzucum benim sen napiyosun.
Teşekkür ederim bebeğim ama benim hiç umudum yok güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel olurKuzucum çok şaşırdım ya kesin vardır diyordum ben demek ki progesteron ve koyu ovu testi de yanıltabiliyormuş
Ama regle kadar umut var ben senden umudumu kesmiyorum inşallah güzel haberini alacağız
Yeni sat ve bat yazarsanız güncelleme yaparım
Beni de ekler misin :) 8 mart sat, 3 nisan batKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
benaroz
Candy7777
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @kelebek_vadisi @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan ArasaNillGerek 24 Mart 20 Nisan @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 26 Mart 21 Nisan @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart benaroz 5 Mart 30 Mart @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan Candy7777 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan @Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 23 Şubat 22 Mart @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan E Erbdky 19 Şubat 18 Mart @Cukurova78 12 Mart 9 Nisan M mervk06 11 Mart 3 Nisan @burcak29 10 Mart 5 Nisan @balli97 11 Mart 5 Nisan @knickerbockerbande 1 Mart 4 Nisan @nurten1984 8 Mart 1 Nisan @cebellato 4 Mart 30 Mart @Psrk41 26 Mart 25 Nisan E elmeliseker 3 Mart 2 Nisan M Minikpatissss 24 Mart 23 Nisan @burrrr1331 15 Mart 15 Nisan @hayaletcizgi 20 Mart 19 Nisan Mercan0652 10 Mart 5 Nisan @nisan97 18 Mart 13 Nisan
Sizin 11 mart 3 nisan olarak tabloda isminiz var ama isterseniz güncelleme yapabilirim.Beni de ekler misin :) 8 mart sat, 3 nisan bat
Dene aşkım hazır filmini de çekildin en iyisi filmler cekilsin üstüne yakı da sıcak tutsun ohh misssKızlar bu yakı işi benimde kafama yattı. Eğer bu ay gebelik olmazsa önümüzdeki ay femara+yakı şeklimde düşünüyorum @tatluboncukArasaNillGerek
Tabi tabi bidaha cekilsin uyuturlar rahatça halledersin bende senden haberlerini bekliyorum ❤❤bugün de kolonoskopi oldum. Salı günü film ben bu ay korunmalı mıyım sence iki kere narkoz almış olucamBenim sanırım yanlış çıktı kuzum yanlış çıkmadıysa da aklımda kalmasın en azından İnşallah güzel sonuçlar olur amiiiinSalı günü haberini bekliyorum kuzum
Korunmanız gerekebilir ben hsg cekildigimde doktorum radyasyondan dolayı bir ay korunman iyi olur demıstıTabi tabi bidaha cekilsin uyuturlar rahatça halledersin bende senden haberlerini bekliyorum ❤❤bugün de kolonoskopi oldum. Salı günü film ben bu ay korunmalı mıyım sence iki kere narkoz almış olucam
Bugün kolonoskopi oldum uyuttular salıda film kombo oldu bana dediğiniz gibi doktor da öyle söyler. Teşekkür ederimKorunmanız gerekebilir ben hsg cekildigimde doktorum radyasyondan dolayı bir ay korunman iyi olur demıstı
Aa görmemişim :)Sizin 11 mart 3 nisan olarak tabloda isminiz var ama isterseniz güncelleme yapabilirim.
Canım hayıt tohumu içiyorum her gün yumurtlama görünce bırakıyorum inositol içeren bir takviye kullanabilirsin d vitamini rahim ve yumurta kalitesi için çok önemli, bir de koenzim q10 takviyesi. Ben bunları kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasala döndü kanamam yeni bitti tekrar başladım bide belden aşağını sıcak tut hep. çörek otu bal tarçın kürü duydum bide ama hiç denemedim kimisi kist yapıyor demiş kimisi hamile kaldım demiş bilemedim onu o yüzdenKızlar hamile kalmak için ekstra yaptığınız önerebileceğiniz bişey var mı? Takviye olur beslenme vs.
Bunu bende yapmıştım oğlum da diğer oğlum 14 yaşındaydı uzun zaman sonra tekrardan hamile kalamam diyordum kadın doğuma gittim bir sıkıntı yok dedi folik asit başlamıştım sonra İnternete araştırırken hayt tohumunu gördüm hemen aktardan tohum olanı aldım sabahları aç karnına hergün 1 tatlı kaşığı kadar hayt ezdim kaynattıpım bir bardak suya kattım onu içtim her sabah yumurtlama günüme kadar haşlanmış yumurta ve avokado yedim bilmem ondan mıdır yoksa bizim minik bizi bekletmek mi istemedi ikinci ay hamile kaldımCanım hayıt tohumu içiyorum her gün yumurtlama görünce bırakıyorum inositol içeren bir takviye kullanabilirsin d vitamini rahim ve yumurta kalitesi için çok önemli, bir de koenzim q10 takviyesi. Ben bunları kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasala döndü kanamam yeni bitti tekrar başladım bide belden aşağını sıcak tut hep. çörek otu bal tarçın kürü duydum bide ama hiç denemedim kimisi kist yapıyor demiş kimisi hamile kaldım demiş bilemedim onu o yüzden
Amiin hepimizi inşallahBunu bende yapmıştım oğlum da diğer oğlum 14 yaşındaydı uzun zaman sonra tekrardan hamile kalamam diyordum kadın doğuma gittim bir sıkıntı yok dedi folik asit başlamıştım sonra İnternete araştırırken hayt tohumunu gördüm hemen aktardan tohum olanı aldım sabahları aç karnına hergün 1 tatlı kaşığı kadar hayt ezdim kaynattıpım bir bardak suya kattım onu içtim her sabah yumurtlama günüme kadar haşlanmış yumurta ve avokado yedim bilmem ondan mıdır yoksa bizim minik bizi bekletmek mi istemedi ikinci ay hamile kaldımşimdi 1 buçuk yaşında rabbim uygun görürse ikinciyi düşünüyoruz kimseyi yavrusuz bırakmasın rabbim
inşallah bu ay fayda sağlarAmiin hepimizi inşallahcidden çok etkili bir çay doğurganlığı arttırıyor bunu da hayıt tohumu içerken yazıyorumm
Canim son durumun neTeşekkür ederim bebeğim ama benim hiç umudum yok güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel olur
Beklemediğim canım regl bekliyorum o günden sonra test yapmadım başka ara ara regl ağrısı var 1 Nisan zaten regl tarihi olur büyük ihtimal bir ihtimal gecikedebilirim hsg çektirmiştim hsg den sonra gecikme olabiliyormuş gebelik yok yani eminim kuzumCanim son durumun ne