Ayy maşallah çok sevindimMerhaba kızlarrr adetimm 8gün geçikti bu ay idrar yolları enfeksiyonu oldum ilaç kullandım hamilelik yoktur dedim enfeksiyonda oldu az önce test yaptım sonuc
Yaa ilk gebeliğimde de öyle olmuştu benim ıslandığı gibi çift çizgi görmüştüm çizgilerden belli aslında pembe değil de kırmızı gibi zatenBence de test ıslandığı gibi çizgiler belirdi beklemedim bile
Yaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler canımmmm Allahımm isteyen herkese nasip ettsinnYaaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim canım. Rabbım sonuna kadar güldürsün yüzünü.saglikla sihhatle geçir hamileliğini.sağlıklı sıhhatli al kucağına hadi hamile olanlar bekleyenlere dua etsinMerhaba kızlarrr adetimm 8gün geçikti bu ay idrar yolları enfeksiyonu oldum ilaç kullandım hamilelik yoktur dedim enfeksiyonda oldu az önce test yaptım sonuc
Ay maşallah grup çoştu gece gece valla anneler günü dolu dolu bittti bugünMerhaba kızlarrr adetimm 8gün geçikti bu ay idrar yolları enfeksiyonu oldum ilaç kullandım hamilelik yoktur dedim enfeksiyonda oldu az önce test yaptım sonuc
Allahım isteyen herkese nasipp etsinn ben ilaç kullandım ayın basında acaba bisi olur mu kiTebrik ederim canım. Rabbım sonuna kadar güldürsün yüzünü.saglikla sihhatle geçir hamileliğini.sağlıklı sıhhatli al kucağına hadi hamile olanlar bekleyenlere dua etsin
Darısı başımıza canim biz araftayiz suan.9 Mayıs
Amin canımm inşallahhhhAy maşallah grup çoştu gece gece valla anneler günü dolu dolu bittti bugünsağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Allahin izniyle birsey olmaz merak etme.Rabbim onu korumuştur.Allahım isteyen herkese nasipp etsinn ben ilaç kullandım ayın basında acaba bisi olur mu ki
Benm en güzel haberim olduu sağlıkla kavusmak tek dileğim isteyen herkese rabbim nasip etsinAyy maşallah çok sevindimNe güzel haberler bunlar, anneler günü hediyeleri Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi maşallah
İnşallah olmamıstır canım o zaman test yaptım negatifti sonra ilaç kullandımAllahin izniyle birsey olmaz merak etme.Rabbim onu korumuştur.
Walla canim ben 30 nisanda 11 de test yaptım pik gordum.cocugu uyut filan derken 12 yi gecti ilişki öyle oldu.ertesi gün silik çizgi cikti yine cocugu uyut derken 12 yi gecti.selam herkeseecatlama gününden emın olupnsadece catlamada ılıskı deneyenlere cinsiyet tahmini yapabilirim
İçini ferah tut kötüyü düşünme.benki ilk gebeligimde hamile olduğumu bilmeden sigara pufletiyordum.dusunİnşallah olmamıstır canım o zaman test yaptım negatifti sonra ilaç kullandım
Evet canım bnmde bu ikinci ilkinde ben sigara içiyordum öğrennce bıraktımİçini ferah tut kötüyü düşünme.benki ilk gebeligimde hamile olduğumu bilmeden sigara pufletiyordum.dusun
İnşallah ya salı kan vercem sağlık ocağında ya da belki direk hastaneye giderim bilmiyorumYaa ilk gebeliğimde de öyle olmuştu benim ıslandığı gibi çift çizgi görmüştüm çizgilerden belli aslında pembe değil de kırmızı gibi zaten5 haftanında üzerinde çıkabilir 5+2 5+4 gibi
En güzel anneler günü hediyesiAyy maşallah çok sevindimNe güzel haberler bunlar, anneler günü hediyeleri Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi maşallah
Var gibi duruyorBakin benim oglende yaptığım test siz göremezsiniz ben gorurum