- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Kan almadı lar malesefAminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan almadı lar malesefAminnn
24 saat dayancaz artık sabah gene test yaparsınKan almadı lar malesef
Yapmıştım gece 4'te yapmıştım bu testi şimdi erken gebelik aldım markayı pek güvenmiyorum ama şimdi eve gidince onu yapacağım gene normal kaset de aldım iki tane24 saat dayancaz artık sabah gene test yaparsın
Yapmıştım gece 4'te yapmıştım bu testi şimdi erken gebelik aldım markayı pek güvenmiyorum ama şimdi eve gidince onu yapacağım gene normal kaset de aldım iki tane
24 saat dayancaz artık sabah gene test yaparsın
Canım umutlandırmak istemem ama çok çok silik bir çizgi gördüm gibiKızlar adete son 3 gun olmaz ise asılama isteyecem doktordan sadece benim gördüğüm bi test atmak istiyorum esim asla görmüyor kaffaları yedırttı bana
İnan bende görüyorum teste daha belli ama kameradan cok görünmüyor ve kırmızılık varCanım umutlandırmak istemem ama çok çok silik bir çizgi gördüm gibi
Evet canım bence var. Yarın ilk idrarla tekrarla bence. İnşallah istediğin sonuçları alırsın :)İnan bende görüyorum teste daha belli ama kameradan cok görünmüyor ve kırmızılık var
İnşallah isteyen herkesle birlikteEvet canım bence var. Yarın ilk idrarla tekrarla bence. İnşallah istediğin sonuçları alırsın :)
Benim de bata 4 var. Senin belirtiletin neler acaba?İnşallah isteyen herkesle birlikte
Her regl yaklastıkca agrıyon gögüs agrım yok asırı sıvılcelendım ve hiç birşey yapasım yok sureklı uyuyorum ve kasıklarımda agrım varBenim de bata 4 var. Senin belirtiletin neler acaba?
Aynen bende normalde adete 7 gün kala göğüslerim şişer ağrırdı. Şimdi hiç ağri yok. Sadece kasık ağrısı var ama adet gibi değil sol kasığım batıyoe gibi. Bir de akıntım çoğaldı ama hiç kahverengi falan değil bildiğin beyazımsı sarımsı. İnşallah hepimizinki hamilelik belirtisidirHer regl yaklastıkca agrıyon gögüs agrım yok asırı sıvılcelendım ve hiç birşey yapasım yok sureklı uyuyorum ve kasıklarımda agrım var
İnşallah bende akıntı cok cok az oda normal yani ama diger gebeliğimdede gögüs agrısı akıntı 5-6 haftada olmustu o yuzden pek takılmıyorum ona kendi adımaAynen bende normalde adete 7 gün kala göğüslerim şişer ağrırdı. Şimdi hiç ağri yok. Sadece kasık ağrısı var ama adet gibi değil sol kasığım batıyoe gibi. Bir de akıntım çoğaldı ama hiç kahverengi falan değil bildiğin beyazımsı sarımsı. İnşallah hepimizinki hamilelik belirtisidir
Bebiş yerleştikten bir süre sonra kasık ağrısı geçiyor o ağrı yerleşmeye çalıştığı için oluyor. Herhangi sıradışı bir durum yoksa için rahat olsunkızlar benim 3 gün gecikti ama kasık ağrım geçti sanki hiç yok gibi normal mi kan vermedim henüz var mı böyle bir şey yaşayan ?
ama bugün akşam üzeri bi test yaptım negatif çıktıBebiş yerleştikten bir süre sonra kasık ağrısı geçiyor o ağrı yerleşmeye çalıştığı için oluyor. Herhangi sıradışı bir durum yoksa için rahat olsun