- 17 Ocak 2018
- 10.296
- 9.807
Canım hiç takılma gerçekten rahat ol Ben de ilk denemede hamile kalmıştım hatta eşime dedim ki bu kadar kolay mıymış ya dedim maalesef sonra tutunamadı Büyük konuşmamak gerektiğini öğrendim kızım şimdi beş buçuk yaşında biz de bu ay denedik fakat yumurtlama öncesi 4 gün bomboş geçti benim de %5 falandı ihtimal yani çok düşüktü eşimin belinde fıtık var beli çok ağrıyor diye 4 gün boş geçmişti ıste oldu olmadı testlerde silik çıktı derkenkimyasal oldum belki de bilmiyorum yani kan vererek bilmek istemiyorum ama testlerde çok yanlış çıkabiliyor gerçekten sinir bozucu önümüzdeki ay inşallah adetten sonra o bir haftayı full değerlendirmeyi düşünüyorum 17 saatlik bir yolculuğumuz olacak onu da düşünüyorum acaba ara versem mi diye tam da 5 haftaya denk gelecek hamile olursa m yaCanım belirti arama bu ay korunmayı bıraktım dibine kadar yaşadım belirtileri dibine kadar 6 gün kala saatler sonra silik çıktı 2 gün kala 14 dakikada çıktı ve hafif pembe gibiydi Ama bugün regl oldum bir saat önce yani kimyasal gebelikse de bilmek istemiyorum hiç kafama takmamak için önümüzdeki ay belirti yaşarsam asla ama asla kafama takmayacağım yani göğüs ucu kararması mı dersin batma mı dersin kasığa bele şişkinlik mi dersin . Artık ben de şunu öngörüyorum ki en ve tek belirti adet gecikmesi
Son düzenleyen: Moderatör: