Bu testi reglinden kaç gün önce ya da kaç gün sonra yapmıştın kuzumMerak ettiğim şey kaset testi yaptın mı peki canım ya böyle canım falan yazıyorum ama ben kızıma hamileyken de kadınlar kulübündeydim burada sanki siz biz de yazınca Bir acayip geliyorsamimi gelmiyor . Bak kızımda yaptığım testi yukluyorum arada 4 gün var
9 gün önce canım ilki.. dpo 10 yazan da 4 kala adeteBu testi reglinden kaç gün önce ya da kaç gün sonra yapmıştın kuzum
Erken çıkmış benim testim 3 gün geçti9 gün önce canım ilki.. dpo 10 yazan da 4 kala adete
Canım benm kızım 5 günde yerlesmiş. İlişki gününü bılıyorum 18 nisan ilişkiydi ertesi gün yumurtlama sızım oldu gögus ucumda hıssederm bde akıntı vs 23unde yaptm testı batmalar olunca. Yanı tamamen bebekle alakalı nezaman yerleştiğini Rabbim bilir takdir edersin kiErken çıkmış benim testim 3 gün geçti
Rabbim ol desin yeterCanım benm kızım 5 günde yerlesmiş. İlişki gününü bılıyorum 18 nisan ilişkiydi ertesi gün yumurtlama sızım oldu gögus ucumda hıssederm bde akıntı vs 23unde yaptm testı batmalar olunca. Yanı tamamen bebekle alakalı nezaman yerleştiğini Rabbim bilir takdir edersin ki
Kesinlikle öyle. Gece 3 ayrı rüyada pozitif test gördüm bu bi işaret mi acaba diyorumRabbim ol desin yeter
Gecikmiş miydinizBenim kırmizilar geldi sabahbat 7 haziran artık
Canım nasılsın gelişme var mıGecikmiş miydiniz
Kuzum iyiyim bugün kan verdim bekliyorumCanım nasılsın gelişme var mı
Aaaaa süpriz oldu bu iyi yapmışsın kuzum haber ver mutlaka tetikte bekliyorumKuzum iyiyim bugün kan verdim bekliyorum
Yok kuzum çıktı şimdi 0,457 yazıyor. Negatif maalesef.Aaaaa süpriz oldu bu iyi yapmışsın kuzum haber ver mutlaka tetikte bekliyorum
Canım üstte mesajıma bakarmsnKuzum iyiyim bugün kan verdim bekliyorum
Kuzum bence sen kan ver. Varsa çıkarArkadaşlar merhaba Bu sabah test yapayım dedim 6 gün kala yaptığım saatler sonra çıkan siliktest,, şimdi 20 dakikada çıktı bu arada benim aldığım bebe time'da 5-20dk. Bekleyın dıyor onu soyleym 10dk degl. Adete daha 2 gün var hatta programıma göre cuma günü de adet olabilirim normalde bir gün bile şaşırmaz. Burada bir arkadaşın günler önce çok sonradan gün gün daha kısa sürede silikleştiğini adeti geçince de kırmızıya döndüğünü okumuştum acaba benim de mi öyle bir şey olacak
Ya ben çok acele etmek istemiyorum kan vermek için adetim gecikirse veririm diyorum ama bu test niye böyle acaba yarın arkadaşıma yaptıracağım onda da böyle olacak mı bakalım. Sen görebldin dmı cızgiyiKuzum bence sen kan ver. Varsa çıkar
Başka marka ile tekrar dene. Ben iki tane bebe time almıştım ikiside çizgiler çok dipte çıktı. Bozuk gibi. Bazısı idrarı tam almadıYa ben çok acele etmek istemiyorum kan vermek için adetim gecikirse veririm diyorum ama bu test niye böyle acaba yarın arkadaşıma yaptıracağım onda da böyle olacak mı bakalım. Sen görebldin dmı cızgiyi
Çizgi görünüyor ama kuruma çizgisi de olabilir. Markası ne testin?Ya ben çok acele etmek istemiyorum kan vermek için adetim gecikirse veririm diyorum ama bu test niye böyle acaba yarın arkadaşıma yaptıracağım onda da böyle olacak mı bakalım. Sen görebldin dmı cızgiyi
Bence siz prodoctor erken gebelik testi alın onunla yapın çıkar hemen . Bu markayı hiç bilmiyorumArkadaşlar merhaba Bu sabah test yapayım dedim 6 gün kala yaptığım saatler sonra çıkan siliktest,, şimdi 20 dakikada çıktı bu arada benim aldığım bebe time'da 5-20dk. Bekleyın dıyor onu soyleym 10dk degl. Adete daha 2 gün var hatta programıma göre cuma günü de adet olabilirim normalde bir gün bile şaşırmaz. Burada bir arkadaşın günler önce çok sonradan gün gün daha kısa sürede silikleştiğini adeti geçince de kırmızıya döndüğünü okumuştum acaba benim de mi öyle bir şey olacak