5 dk içinde. Testler oncomed. Bugün fortune ve miratech denedin 1er tane onlar Negatif. Dün 4 tane aynı olup bugün negatifi farklı markada görmek :/ hangisi doğru hangisi güvenilirKaçıncı dk bu silik testler çıktı kan verdiniz mi kesin verin bence
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼
- Konu Sahibi sdaak
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet hemde bu kadar belirginken. Oncomed bunlar. Bugün miratech ve fortune denedim negatif. Hangisi doğru bilemedim :/En altta kı belirgin ama
- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Evet evet bende kesinlikle öyle düşünüyorum geç dollenme bence oğlum da da 17 değerle öğrenmişti m inşallah kimyasal olmasnda beklerizBiz biraz geç görürüz bence keseyi değerimiz düşük şimdi gel bir hafta bekle bakalım son adetime göre cuma beş hafta olacak benim değer düşük acaba geç döllenmemi evet
- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
İşte en güzeli kan vermekEvet hemde bu kadar belirginken. Oncomed bunlar. Bugün miratech ve fortune denedim negatif. Hangisi doğru bilemedim :/
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.505
- 53
- 32
Dış gebelik olma ihtimali var değil miBetan baya yüksek kese olması lazımdı inşallah korktuğumuz gibi değildir. Konuyla ilgili bilgim yok malesef
Evet bi kaç gün daha beklicem regl olmazsam kan vericem. Beynim yandı testlerleİşte en güzeli kan vermek
- 26 Şubat 2024
- 1.473
- 1.400
- 48
Üzülme stres yapma bence bazen 5000 de görünüyor kese içini ferah tut zor ama sakın kalmaya çalışDoktora gittim regl 7. Günü geçikme. vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar
- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Degerım 44 muş çıkan sonuca bak yanı bu sekılde düşünEvet bi kaç gün daha beklicem regl olmazsam kan vericem. Beynim yandı testlerle
Eklentiler
- 20 Mart 2019
- 152
- 70
- 98
- 33
Değerin çok iyi aslında 2 bin üstü kese görünüyor normalde başka doktora git istersen inş dış gebelik değildirDoktora gittim regl 7. Günü geçikme. vajinal baktı ama kese görünmedi normal değil dedi . Kan verdim beta ve protesteron bakıldı. Sonuçlar nasıl neden görünmesi kese sizce dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum arkadaşlar
- 15 Mayıs 2022
- 3.458
- 2.858
- 63
- 28
- 26 Şubat 2024
- 1.473
- 1.400
- 48
Her markanın hassasiyeti farklı kan verin bence5 dk içinde. Testler oncomed. Bugün fortune ve miratech denedin 1er tane onlar Negatif. Dün 4 tane aynı olup bugün negatifi farklı markada görmek :/ hangisi doğru hangisi güvenilir
Haklısın aslında. Biraz daha beklemeliyim bazı testlerin hcg saptaması geç olabiliyor.Degerım 44 muş çıkan sonuca bak yanı bu sekılde düşün
- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Çok iğrenç insanları resmen üzüyorlar bugün dört eczaneye gittim albı artımed bunlar var hep almadım çıktımHaklısın aslında. Biraz daha beklemeliyim bazı testlerin hcg saptaması geç olabiliyor.
Kesinlikle öyle heleki dün oncomed üst üste silik çıkması ufak çaplı çarpıntı yaptı resmenÇok iğrenç insanları resmen üzüyorlar bugün dört eczaneye gittim albı artımed bunlar var hep almadım çıktım
- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Ben bugün eczanelerde hep onlardan görünce almadım tuttum kendımo yarın ıcın alacaktım normalde ama geri dedmkı yapmaaa almaaaaaa cuma yenıden kan vereceksın tadını çıkar ıkı gununKesinlikle öyle heleki dün oncomed üst üste silik çıkması ufak çaplı çarpıntı yaptı resmen
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.505
- 53
- 32
Vajinal baktı göremedi kesin dış gebelik midir sizce ?Değerin çok iyi aslında 2 bin üstü kese görünüyor normalde başka doktora git istersen inş dış gebelik değildir
- 20 Mart 2019
- 152
- 70
- 98
- 33
İnş değildir kötü düşünmeyelim çağırmayalım geç döllenme de olabilir inş gittiğinde göreceksin keseyi ilk gebelik mi senin canmVajinal baktı göremedi kesin dış gebelik midir sizce ?
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.505
- 53
- 32
İnşallah öyledir çok üzgünüm vajinal baktı 3473 değer görünmedi dış gebelik midir hiç iyi değilimÜzülme stres yapma bence bazen 5000 de görünüyor kese içini ferah tut zor ama sakın kalmaya çalış
- 28 Ağustos 2023
- 1.682
- 1.505
- 53
- 32
Hayır 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kistik higromadanİnş değildir kötü düşünmeyelim çağırmayalım geç döllenme de olabilir inş gittiğinde göreceksin keseyi ilk gebelik mi senin canm
- 20 Mart 2019
- 152
- 70
- 98
- 33
Yaaa çok üzüldüm test yaptırdınız mı genetik pekiHayır 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim kistik higromadan