- Konu Sahibi ashminukal
-
cnm peki nasıl yapıyorsun bunları malzemelerini falan verebilir misin ben de denemek istiyorum eğer becerebilirsem nişanımda da yaparımben evde yapıyorum kızlar sonucta onlarda el işi yapanda elleriyle yapıyor ve o kadar zevkliki ben eglence olsun diye evde kendimize yapıyorum seker hamurlu pastalar kurabiyeler fln nişan içinde hoş olur kişi sayısına baglı tabi kendi hayalinize isteginize göre şekillendirisiniz
canım kurabiye bildigimiz şekerli kurabiyelerden şeker hamuru tarifinide bu linkte vermiştim inan cok kolay nasıl kurabiye yaparken kalıpla kesip yapıyoruz seker hamurunuda kurabiyeyi kestigimiz kalıpla kesip üzerine koyuyoruz ben minik güller flnda yapıp ekliyorum üzerine inci flnda koyuyorum hos oluo ama dene kendi kendine neler cıkarırsın ortaya bak link bu http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/329011-5-dakikada-seker-hamuru.html
istersen bal veya recel sür tanesiz ama yapısır normaldede ama sürsen daha kullanıslı olur
yok cnm olmaz bal cok ince sür ıslat yada suyla ama tat versin diye bal dedim kurabiyeyi yaparken az seker koyarsın dengelemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?