• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan Kurabiyeleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ashminukal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
393
1
96
İstanbul
İnternetten bulduğum nişan kurabiyelerden bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.
Eğer becerebilirsem ben de evde bunlara benzer bir kurabiye yapmaya çalışacağım.
Ancak en güzeli bunları sipariş üzerine özel yapan yerlerden almak sanırım, tabii konu paraya dayanıyor bu aşamada. Ancak bunlardan esinlenip evde de gayet şirin şeyler yapılabilir.

7505.jpg

7524.jpg

7532.jpg

7541.jpg

7548.jpg

7552.jpg

7558.jpg

7563.jpg

7567.jpg

7572.jpg

7576.jpg

aslında bütçen uygunsa sipariş verebilirsin ama eğer çok kişi olmayacaksa eldede çok güzel şeyler yapabilirsin daha hatırda kalır sen yaptığın için ama çok vakit gider ve uğraş ister işte yinede sen bilirsin cnm

pastanede görmüştüm bunlardan tanesi 1 tl di sipariş verebilirsin evde yaptığında bu görüntü olabileceğini sanmıyrm bunlar çok şıklar profesyonel işi

ewet eldekiler kesinlikle bu kadar şık durmaz bunlar boncuklu falan aslında tane fiyatı uygunmuş ama kişi sayısına bağlı işte bide bütçeye tabi.....

kızlar bende nişanımda yaptırmıştım gayet şık oluyorlar bence evde yapılması biraz zor fakat şeker hamuru işleriyle .çok uğraşıyorsanız az kişi için yapılabilir.

ben evde yapıyorum kızlar sonucta onlarda el işi yapanda elleriyle yapıyor ve o kadar zevkliki ben eglence olsun diye evde kendimize yapıyorum seker hamurlu pastalar kurabiyeler fln nişan içinde hoş olur kişi sayısına baglı tabi kendi hayalinize isteginize göre şekillendirisiniz

ben evde yapıyorum kızlar sonucta onlarda el işi yapanda elleriyle yapıyor ve o kadar zevkliki ben eglence olsun diye evde kendimize yapıyorum seker hamurlu pastalar kurabiyeler fln nişan içinde hoş olur kişi sayısına baglı tabi kendi hayalinize isteginize göre şekillendirisiniz
cnm peki nasıl yapıyorsun bunları malzemelerini falan verebilir misin ben de denemek istiyorum eğer becerebilirsem nişanımda da yaparım

canım kurabiye bildigimiz şekerli kurabiyelerden şeker hamuru tarifinide bu linkte vermiştim inan cok kolay nasıl kurabiye yaparken kalıpla kesip yapıyoruz seker hamurunuda kurabiyeyi kestigimiz kalıpla kesip üzerine koyuyoruz ben minik güller flnda yapıp ekliyorum üzerine inci flnda koyuyorum hos oluo ama dene kendi kendine neler cıkarırsın ortaya bak link bu http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/329011-5-dakikada-seker-hamuru.html

canım kurabiye bildigimiz şekerli kurabiyelerden şeker hamuru tarifinide bu linkte vermiştim inan cok kolay nasıl kurabiye yaparken kalıpla kesip yapıyoruz seker hamurunuda kurabiyeyi kestigimiz kalıpla kesip üzerine koyuyoruz ben minik güller flnda yapıp ekliyorum üzerine inci flnda koyuyorum hos oluo ama dene kendi kendine neler cıkarırsın ortaya bak link bu http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/329011-5-dakikada-seker-hamuru.html

çok teşekkür ederim inşallah becerebilirim opuyorumnanaktan

tarife baktım ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum denemek için ama bir şey soracağım ben bunu kurabiyenin üstüne koyunca kendi kendine yapışacak mı?

istersen bal veya recel sür tanesiz ama yapısır normaldede ama sürsen daha kullanıslı olur

istersen bal veya recel sür tanesiz ama yapısır normaldede ama sürsen daha kullanıslı olur

canım ben nişanımda minik kurabiyeler yapıp onları bu hamurla süslemek istiyorum da o yüzden böyle ayrıntılı soruyorum peki hem lokum hem pudra şekeri hem bal çoook şekerli olmaz mı?

yok cnm olmaz bal cok ince sür ıslat yada suyla ama tat versin diye bal dedim kurabiyeyi yaparken az seker koyarsın dengelemiş olur

sormak istedigin bişi olursa özel mesajla sorabilirsin fotolarını ekle yaptıktan sonra tamammızemuszemus

You_know şeker hamuru tarifin çok güzel teşekkürler, deneyeceğim ilk fırsatta.
ınternetten aradığımda hep gliserinle glikozla fln yapılan tarifler vardı, senin tarif evde de kolaylıkla yapılabilecek bir şey harika çok sağol zemuszemus

Back