Nişan Nişan konusunda yardımcı olabilir misiniz :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Kızlar şimdi özet geçiyorum anne baba ayrı ve bizimkiler ılımlı değil ama annem biraz daha ılımlı gibi ve ben şuan öğrenciyim okul bitmedi sevdiğim insanda 4 seneden beri bekliyor isteme falan oldu bu yaz... Şuan sevgilim mesleğe başlıcak oda bu yaz evlenelim istiyor mesleği askerlik.. Kimse bana destek olmuyor elimden tutan yok annemde pek ilgilenmiyor daha doğrusu kavga etmekten konuşamıyoruz annemle Anlıcanız herşey bana kaldı Sevdiğim çocukla konuştum dedim ben bişeylerin içimde ukte kalmasını istemiyorum nişan yapmak istiyorum ufakta olsa diye oda tamam ben sana maddi anlamda destek olurum dedi bu yaz ağustosta nişan ve düğün yapıcaz Ama ben nişanı nasıl yapıcam bilmiyorum nişan 100-150 kişi falan olur sanırım nerde ne şekilde yapmalıyım ya Tecrübeli olanlardan yardım ....

Aynı ay içerisinde nişan ve düğün yapmak pek doğru olacağını sanmıyorum insanların da işi gücü oluyor en az 2 3 ay süre olmalı bence . Hem nasıl yapacaksınız ki maddi açıdan ona yüklenmen de doğru olmayacaktır şimdi sevgilin herşey için tamam der yarın öbürgün kendisi kendisi olmasa ailesi yaptıklarını yüzüne vurur. Nişan şart olan bir şey değil zaten boş yere o kadar masraf yaptırtmayın nişan da yapacağınız herşeyi düğünde de yapabilirsiniz bence. Bende mart ayında nişan yapacağım ama öyle göründüğü kadar kolay olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…